reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

U mnie też złe wiadomości :(
Zaczęłam plamić w pracy na brązowo .. ginka nie każe z tym nic robić tylko czekać ... :( nadal plamię..dupka mam brać dopiero gdy bedzie czerwono ehh staram się nie załamywać ale jestem przerażona.
Wedle badań które robiłam przed ciążą nie powinnam nawet w niej być, bo wskazywały na brak owulacji

A czemu teraz nie możesz wsiąść?:(

reklama
Nie wiem jak to możliwe. Powiedziała tylko że nie pękły. Dała tabletki na wygojenie macicy Marvelon i Distreptazę. Wizyta kontrolna za miesiąc. Siedzę i rycze. Nawet powiedziałam mojemu mężowi ze chyba powinien znaleźć sobie kogoś kto da mu dziecko bo ja już tracę nadzieję... Załamałam się totalnie.

U mnie też złe wiadomości :(
Zaczęłam plamić w pracy na brązowo .. ginka nie każe z tym nic robić tylko czekać ... :( nadal plamię..dupka mam brać dopiero gdy bedzie czerwono ehh staram się nie załamywać ale jestem przerażona.
Wedle badań które robiłam przed ciążą nie powinnam nawet w niej być, bo wskazywały na brak owulacji
Czemu nie mozesz brac teraz dupka???
Bierz dupka teraz!!!

Nessi kurde zmień lekarkę xo ma byc to bedzie głupie gadanie - nie ma co - mi lekarz kazał usunąć ciaze - nie zrobiłam tego i mam teraz łobuza w domu... Bierz to na pewno nie zaszkodzi a z drugiej strony plamienia nie zawsze oznaczają cos złego - poza tym usg ci robiła ?

reklama
Nie wiem jak to możliwe. Powiedziała tylko że nie pękły. Dała tabletki na wygojenie macicy Marvelon i Distreptazę. Wizyta kontrolna za miesiąc. Siedzę i rycze. Nawet powiedziałam mojemu mężowi ze chyba powinien znaleźć sobie kogoś kto da mu dziecko bo ja już tracę nadzieję... Załamałam się totalnie.
:( :( strasznie mi przykro..

Do góry