KasiaRo
Fanka BB :)
Ja i chodze na henne/regulacje i maluje. Brwi musza bycJa sobie maluje :-) ej tylko nie pomyślcie ze tak jak te starsze panie![]()
Przesylam pozdrowienia z nad morza! Bede w poniedzialek nadrabiac forumowe zaleglosci [emoji8]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja i chodze na henne/regulacje i maluje. Brwi musza bycJa sobie maluje :-) ej tylko nie pomyślcie ze tak jak te starsze panie![]()
ja wchodziłam w pracy i myślałam że do wieczora znowu będę miała do nadrobienia a tu spokój.Pycha wygląda a ja właśnie pochłonęłam 6 pieczarek w cieście i czuje jakbym dwie zjadła czyżby mój żołądek nie miał dna?cicho dziś tu przy sobocie już myślałam nawet że mi net nie działa..:-)
Ja i chodze na henne/regulacje i maluje. Brwi musza byc)
Przesylam pozdrowienia z nad morza! Bede w poniedzialek nadrabiac forumowe zaleglosci [emoji8]
/QUOTE]
Ale Ci zazdroszcze
Ja nie wyobrażam sobie życia bez henny bo nie zawsze mam czas przyłożyć się do malowania a tak jest szybciej i nawet bez makijażu można się pokazać![]()
Ja i chodze na henne/regulacje i maluje. Brwi musza byc)
![]()
Ja na szczęście pracuje w szkole w której uczą się kosmetyczki, manikiurzystki, fryzjerki i inne, więc zawsze mogę korzystać z darmowych zabiegów. Jestem modelką dla wykładowcy jak pokazuje jakiś zabieg a ja to wykorzystuje
więc jutro w pracy paznokcie![]()
no ja też muszę podciąć.ale już wszystko razem zrobie.Ja tylko obetne sobie