Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja na weseli widziałam ostatnio.Wybór chrzestnych to nie jest prosta sprawa. Dla mnie ważne jest aby rodzice chrzestni mieli kontakt z moim dzieckiem a nie to czy dają mu prezenty. Ja swoich chrzestnych widziałam chyba ostatni raz właśnie na swoim chrzcie.
Szwagier ma 21lat, a zachowuje się jak nastolatek. Bezstresowe wychowanie, wszystko mu wolno było od zawsze. Robi co mu się podoba. Przykro mi, że nie chce, a mężowi to już całkiem, bo jedyny brat, ale cóż... może tak będzie lepiej...kurcze szczerze to ja nie wiem jak można odmówić dziecku chrztu....
I nam.o kasę nie chodzi, bo Młody nie pracuje, to wiadomo, że nic nie kupi...
Boli zakładanie szwów? Ja mam pessar i się bałam a co dopiero szew.melduje sie i ja po tygodniowej przerwie..
Wrocilam ze szpitala a tak przypominajac to poszlam albo na szew albo pessar. Ostatecznie zalozyli mi szew bo szyjka byla juz na 14mm. Teraz jeszcze brzusio nieco sie napina wiec leze i przewracam placek z boku na bok zeby rowno rosl, nic wiecej ;-) nadal troche sie boje ale musze wierzyc ze wyleze te min 3mce ;-)
dzieki za wsparcie przed szpitalem, wszystko sie przydaje!