Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja na weseli widziałam ostatnio.Wybór chrzestnych to nie jest prosta sprawa. Dla mnie ważne jest aby rodzice chrzestni mieli kontakt z moim dzieckiem a nie to czy dają mu prezenty. Ja swoich chrzestnych widziałam chyba ostatni raz właśnie na swoim chrzcie.
Szwagier ma 21lat, a zachowuje się jak nastolatek. Bezstresowe wychowanie, wszystko mu wolno było od zawsze. Robi co mu się podoba. Przykro mi, że nie chce, a mężowi to już całkiem, bo jedyny brat, ale cóż... może tak będzie lepiej...kurcze szczerze to ja nie wiem jak można odmówić dziecku chrztu....
I nam.o kasę nie chodzi, bo Młody nie pracuje, to wiadomo, że nic nie kupi...
Boli zakładanie szwów? Ja mam pessar i się bałam a co dopiero szew.melduje sie i ja po tygodniowej przerwie..
Wrocilam ze szpitala a tak przypominajac to poszlam albo na szew albo pessar. Ostatecznie zalozyli mi szew bo szyjka byla juz na 14mm. Teraz jeszcze brzusio nieco sie napina wiec leze i przewracam placek z boku na bok zeby rowno rosl, nic wiecej ;-) nadal troche sie boje ale musze wierzyc ze wyleze te min 3mce ;-)
dzieki za wsparcie przed szpitalem, wszystko sie przydaje!