reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Na mojej pisze temp pokojowa . Ale miałaś zastrzyki każdy osobno mieszalas i podawalas. ? Czy mieszalas większą ilość i codziennie odmierzslas dawkę i resztę do lodówki. ? Bo są chyba różne .te co mieszasz i odrazu podajesz całość trzyma się poza lodowka a te co zmieszane masz ba kilka dni to w lodówce . CHYBA :errr:
Te co mieszasz i podajesz od razu poza lodówką i te co w penie też w lodówce. Ja na pewno trzymałam w lodówce

reklama
Ale jaja, przeczytalam pare ulotek ,i wierzcie mi na jednej pisza :w lodowce a na innej nie:oo:
Ja przy jednej stymulacji trzymałam w ciemnej szafce, ani pielegniarka ani kobieta w aptece nic nie mówiły o lodówce, a przy ostatniej po rozmowach tutaj gdzie dziewczyny pisały właśnie ze koniecznie w lodówce faktycznie w nowym opakowaniu mialam w ulotce taką informację i farmaceutka tez od razu kazala schować do lodówki...

Ja tez tak z Fostimonem robilam, w buteleczkach bylo 75j. FSH w proszku i tez nikt nigdy mi nie mowil ,ze mam to w lodowce trzymac.
Moze jest inaczej z Gonalem w Penie,gdzie jest gotowy roztwor.A moze to zalezy od dawek.:sorry2:

reklama
Do góry