pyzia-75
Fanka BB :)
Kochana Trzymam kciuki i modlę sie za ciebie żeby okazało się że wszystko jest w porządku!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana Trzymam kciuki i modlę sie za ciebie żeby okazało się że wszystko jest w porządku!
Kiedyś próbowałam Tabex i okazało się że nie mogę go brać bo miałam problemy z oddychaniem.A innych nie próbowałam bo jakoś tak wyszło że nie rzucałam więcej razyFajna kobitka szkoda właśnie, że sposobu na to nie dałaa probowalas rzucić z jakimiś tabletkami typu desmoxan? Podobno skuteczne
Heh...Madzia to chyba zostanie Miss naszego forumMadziulka a z ciebie to niezła laska jest :* Piękne włosy i figurka no no![]()
Pyzia a moze dieta z niskim indeksem glikemicznym. U nas dziewczyny na watku maja od dietetyczki i chudly w 2 miesiace ok 8-10 kg.Ja figurki nie miałam nigdyA teraz pani doktor kazała mi schudnąć dając tabletki anty i każąc rzucić palenie...Przecież to zupełnie do siebie nie pasuje...Nie wiem jak mam to zrobić ha ha
![]()
To wiadomość z linka który Wam się nie otwieraCały pecherzyk ciazowy sie rusza, powinien byc jednolicie ciemny , pecherzyk zoltkowy sie nie powiekszyl przez tydzien ..zmniejszyl sie tez pecherzyk ciazowy, podejrzewa ze ciaza obumarla , ale nie wie dlaczego beta rosnie normalne dlatego chce sprawdzic jej przysrost i zebym nie miała łyzeczkowania to wywoła mi naturalnie za tydzien jak nie bedzie zarodkaZobacz załącznik 751024