Ja brałam sam menopurAle z bemfola?
Ciekawa jestem czy to dobry zestaw i czy duzo jajek po tym jest.
reklama
G
Gość
Gość
Najlepsze jesli chodzi o zelazo to herbata z lisci pokrzywy i buraki w kazdej postaci, sok z burakowMnie wczoraj dopadły wieczorno-nocne mdłościRano wstałam jak młody Bóg ale noc nieprzespana
Naczytałam się o niedoborze żelaza w ciąży i anemia prowadzi do poronień, problemy z zagnieżdżeniem, powstanie wad wrodzonych i cała masa innychPopędziłam więc rano do sklepu, zrobiłam mega zakupy żelazowe, wyjęłam z szafki pestki dyni, które mój P dostał daaawno temu i teraz przyszła ich kolej
Do tej pory myślałam, że odżywiałam się zdrowo, ale jak poczytałam to okazało się, że w mojej diecie brakowało kilku bardzo ważnych składników...
Madzionga 3-mam dziś za Ciebie kciuki, odezwij się jak tylko wrócisz
U mnie dziś za oknem kolejny dzień pieknej wiosny ale po 3 dniach sprzątania, dziś wymiękamPrzesyłam Wam duuuużo ciepła i słoneczka
![]()
Właśnie u mnie jest ten problem, że ja duzo jem mięsa, buraków ( może nie koniecznie soków ale takich swoich, ze słoiczka), sporo jem marchwi, jabłek itp... i nie wiem skąd ten niedobór żelazaNajlepsze jesli chodzi o zelazo to herbata z lisci pokrzywy i buraki w kazdej postaci, sok z burakow![]()
( kiedyś nawet już mi chcieli przetaczać krew), ale po tamtej akcji starałam się odżywiać "żelazowo", a tu takie słabe wyniki znowu...
iga2421
Fanka BB :)
Najlepsze jesli chodzi o zelazo to herbata z lisci pokrzywy i buraki w kazdej postaci, sok z burakow![]()
Ja jak bylam w ciazy to kolezanka mi doradzila pic sok z burakow,jablek i cytryny. Moze to i zdrowe ale wypilam pol szklanki przymusem i biegiem do kibla.
Ale nie chce was zrazic. Mi nie smakowalo a komus moze smakowac. Moja kolezanka mowila ze uwielbia.
annemarie
Dziewczyny, mam prośbę: jak rozsądnie wytłumaczyć facetowi że robienie tatuażu kilka dni przed punkcją i pobraniem nasienia nie jest dobrym pomysłem? Że to wpłynie na jakość plemników jak będzie w bólu siedział przez pare godzin? On kazał mi zapytać lekarza, ale nie będę gitary zawracać pierdołą.
musisz na jego "ego" nadepnac i postraszyc ,ze jak sie wda zakazenie,to beda bakterie w spermie...a co dalej to wiadomo.Nie bedzie sie mogl wykazac jako stu procentowy tata.

iga2421
Właśnie u mnie jest ten problem, że ja duzo jem mięsa, buraków ( może nie koniecznie soków ale takich swoich, ze słoiczka), sporo jem marchwi, jabłek itp... i nie wiem skąd ten niedobór żelazaMam co prawda skłonność do anemii
( kiedyś nawet już mi chcieli przetaczać krew), ale po tamtej akcji starałam się odżywiać "żelazowo", a tu takie słabe wyniki znowu...No ni, pobiorę go w tabl., zmodyfikuję trochę dietę i zobaczymy
![]()
Marta w ciazy niedobor zelazabardzo czesto sie zdarza a nie zdziw sie jak ci pod koniec ciazy jeszcze bardziej spadnie. Moja gin zawsze tak mowila i kazala dodatkowo lykac.
Ewunka
Na mnie te Siuski nie zadziałały teraz liczę na chomika. Może dlatego że jajniki miały jeszcze focha bo były świeżo po operacji ..... nie wiem .....Menopur to lek z moczu kobiet po menopauzie, bylam w szoku jak to przeczytalam na ultce.
Z menopurem mam bardzo dobre doswiadczenia, przy mojej slabej rezerwie jajnikowej, jednym jajniku po usunieciu cysty ktory nie pracowal, niektorzy twierdzili ze go nie mam, wychodowalam 11 jaj i wszystkie dojrzale byly, a jajnik lewy nie widoczny ruszyl i chyba bylo z niego 4 jaja, ktore pojawily sie duzo pozniej.Ja mialam protokol krotki z antagonista.
Madzionga jak dobrze pamietam ty masz miec dzis chyba wizyte u gina, bylas juz?Wsxysto w porzadku u was?Ja kontrole w klinice mam w poniedzialek, po kilku dniach wymiotow dzis kepiej i wracam do swiata zywych.
anika11
Jutro będzie tu kciukowy kocioł, ale dla nikogo nie zabraknie 
Marzec
17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej
17: Ewa651 - usg prenatalne
17: westaice - punkcja
21: Marluna - kontrola w klinice
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg genetyczne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
24: ma_rta- usg Malucha
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
Kogo i na kiedy dopisać?
Marzec
17: madzionga - usg MAluchów
17: kamka75 - rozpoczęcie stymulacji
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej

17: Ewa651 - usg prenatalne
17: westaice - punkcja
21: Marluna - kontrola w klinice
22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg genetyczne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
24: ma_rta- usg Malucha
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
KWIECIEŃ
4: Hess- usg w Novum
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
Kogo i na kiedy dopisać?
reklama
kasia_basia
Dzięki dziewczyny,musisz na jego "ego" nadepnac i postraszyc ,ze jak sie wda zakazenie,to beda bakterie w spermie...a co dalej to wiadomo.Nie bedzie sie mogl wykazac jako stu procentowy tata.![]()
dzięki dziewczyny, mąż jest kochany ale jak się na coś uprze to trzeba nad nim popracować. Zrozumiał.musisz na jego "ego" nadepnac i postraszyc ,ze jak sie wda zakazenie,to beda bakterie w spermie...a co dalej to wiadomo.Nie bedzie sie mogl wykazac jako stu procentowy tata.![]()
Podziel się: