reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka Ty to sie masz hahaha :*
CzarnaMadzia ale brzuch mnie zaczął boleć jak na okres wiec :( :( :( a cycki mnie nie bola a zawsze na okres bolały :/

reklama
Dora i wiki ro działać! !!

Anko na żeby podobno goździki dobre.

Uwaga mój mąż znalazł zator 8 metrowa sprężyna która jest ***** mac za długa żeby go usunąć wiec pojechal do sąsiada po krótsza :D ja pitole toż to jakiś koszmar. Dobrze ze na dole u teściowej woda działa . Ale garow nie będę nosić przecież. Jezu mammnadzieje ze to naprawi bo bidulek marznie na tym dworze .

Ale Twój facet ma zacięcie!
Normalnie złota raczka;))
Dziękuję Ci kochana za słowa otuchy, bardzo ich potrzebuje bo sama w siebie nie wierze:)
Mamakulka Ty to sie masz hahaha :*
CzarnaMadzia ale brzuch mnie zaczął boleć jak na okres wiec :( :( :( a cycki mnie nie bola a zawsze na okres bolały :/

Może coś się dzieje?:)
Mnie po owu przez dwa dni bolal:)

Ola 21 - mnie w dniu spodziewanej @ tez bolał brzuch jak na okres :/ a wiedziałam że już byłam w ciąży. I piersi bolały :) ja jwszczęcia parę dni przed miesiaczka robiłam testy owulacyjne tak z ciekawości i wychodziły pozytywne... a zwykle testy ciążowe wychodziły bledziochy :( dopiero 5 dni po terminie miesiaczki mi wyszła druga kreska. I potwierdziłam to potem beta :) wiec mąż miał piękne walentynki .. ale niestety nie poszło po Naszej myśli ... :(
Wiec trzymam kciuki za kreseczki :) dla wszystkich starających ;)

Mi w ogóle w tym miesiącu mokro było gdzie po owulacji jest sucho tak?
Hmmm nie wiem a dlaczego boli mnie brzuch tak wcześnie? Rozciąga się coś wtedy? Jakoś nie wierze :(
Czarna Madzia i Nevka dziękuję za wsparcie kochane jesteście :* :*

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :*
Mincia Ja też oglądam ten film, a mój jest na piwku z kolegą :)
OlaMadzia Ja Cię rozumiem doskonale, co prawda nie jestem jeszcze w ciąży po poronieniu ale wiem co możesz czuć. Strach jest okropny, myślę że Ja też będę miała kiedyś podobnie. Ja teraz przy staraniu się mam nadzieję, że będzie dobrze i staram się nie dopuszczać do siebie tego strachu..Kochana mogę Ci życzyć szczęśliwego rozwiązania i cieszenia się z tej małej kruszynki, wtedy troszkę zapomnisz :***

Nie wiem z okresem nie miałam nigdy problemu usg tez dobrze wychodzi z jajnikami wszystko ok jeszcze te hormony zrobię i bede spokojna moze poprostu trzeba się starac

reklama
Do góry