reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Przepraszam dziewczyny że nie przeczytałam tego co piszecie ale jestem tak wkurwiona ze szok !!!!!
Oczywiscie moja tesciowa mnie wkurza. Jak jutro nie pojedzie do domu to ja pakuje siebie i Tosie i wyjeżdżamy na caly dzień.

Ona wyskoczyla mi z takim tekstem:
Aniu skoro tak sie nam dobrze rozmawia i minęło juz troche czasu to chcialam powiedzieć ze to wasze wesele nie bylo do konca takie jak bym chciala. Nie bylo po mojej myśli.
No zesz kurwaaaaa!!!!

Aniu wiesz za bardzo boli mnie brzuch :( i dlatego na pewno przyjdzie :(

Wariatka starej daty to jest Twoje wesele tobie sie miało podobać a nie jej !!!!!

Aniu wiesz za bardzo boli mnie brzuch :( i dlatego na pewno przyjdzie :(

Wariatka starej daty to jest Twoje wesele tobie sie miało podobać a nie jej !!!!!
Ola dopóki nie ma @ trzeba miec nadzieję.

My wesela nie chcieliśmy. Nasi rodzice nalegali. Poza tym ja miesiąc przed weselem bylam w szpitalu a później bardzo musialam sie oszczędzać. Na weselu lekarz pozwolil mi chodzic 15minut z każdej godziny i zero tańczenia. Tylko zatanczylam pierwszy taniec i ok 1 w nocy juz bylam tak znudzona i zimno mi było ze tylko modlilam sie zeby juz wszyscy sobie poszli....
Takze wesele nie było z moich marzeń ale poza moja niedyspozycja wszystko inne bylo ok.

reklama
Uff nadrobiłam :) niewiem czy wszystko co przeczytam pamiętam ale:
Mamakulka bardzo mi przykro :* wirtualny - telefonowy buziak dla ciebie :* :*
Witam nowa staraczke :)
Zyciowa czuje sie ok po za tym ze stale jestem głodna, ja juz zaczynam sie powoli siebie bać bo zjem i nie mija godzina a mnie znów burczy w brzuchu... I ciągnie mnie do konkretów... A nie do słodkiego... Dla mnie to nowość bo w poprzedniej ciąży nie miałam ani takich zachcianek ani napadów głodu... I w ogóle brzuch mi strasznie wysadzilo- juz mi moj powiedzial ze widac ze ciążowy, a to aż niemożliwe :)
Czarna Madzia super testy owu i czekam na II na ciążowym :)
Ola tak dziewczyny maja racje - dopóki ne ma @ jest nadzieja :)

Do góry