CzarnaMadzia
Moderatorka
Mamokulko - napisałam Ci post ale mi nie dodało. ... trzymaj się! :* Jutro jeszcze raz napisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje ze sie wam ułoży i będziecie szczesliwiJeszcze tak mówił ze chce zamknąć tamten etap w życiu. O tym ze się spotkamy nikt nie wie. I nie dowie się przez długi czas. Z resztą powiedział, że później wytłumaczy mamie i tacie, że on dzieci mieć nie może. A kiedyś rozmawialiśmy o adopcji i on twierdzi,że skoro pokochał by dziecko adoptowane to czemu tego ma nie pokochać? Będzie dobrze, maluch się urodzi i nie będzie sobie życia bez niego wyobrażał, taka mam nadzieje.
Zobaczysz Ola, jeszcze miesiąc, dwa i będziesz z brzuchem latalaMama dzwonila bo byla u siebie na weekend z tata i mowi ze duzo rzeczy kupila dzisiaj do mieszkania w budowlanym i bedzie cycus glancus do majanie moge sie doczekac
CzarnaMadzia i Wiki gin mi powiedziała kiedyś zebym nie szukała problemu jak go nie ma a może z hormonami cos nie tak to ze zrobiła mi usg to jeszcze nic ..
Wiem ze do roku my dopiero z 3,4 cykle...i ona tez mówiła ze rok można się starać i sie smiala ze myślałam ze raz i juz...ale kurcze..pójdę zobaczymy co mi powie lekarz w pon pewnie tez ze szukam problemu ale ja chce żeby mnie zbadal dokładnie tzn te hormony ..albo poprostu musze sie dalej seksic
Moj wrócił jak ja sie ciesze ze go mam![]()
Ola a Ty robilas ten test wieczorem? Czy ja przeoczylam cosA tak mi serce bilo jak robiłam ten test
A na kiedy masz termin @?Aniu tak ale to nie ma nic do rzeczy jakbym byla to by hcg wykazalo a poza tym brzuch jak na okres mnie boli ...ani cyce ani nic i wydaje mi się ze cos z ta moja owulka było w tym miesiącu bo śluzu nie było tylko sam biały. .