reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jeszcze tak mówił ze chce zamknąć tamten etap w życiu. O tym ze się spotkamy nikt nie wie. I nie dowie się przez długi czas. Z resztą powiedział, że później wytłumaczy mamie i tacie, że on dzieci mieć nie może. A kiedyś rozmawialiśmy o adopcji i on twierdzi,że skoro pokochał by dziecko adoptowane to czemu tego ma nie pokochać? Będzie dobrze, maluch się urodzi i nie będzie sobie życia bez niego wyobrażał, taka mam nadzieje.

Mama dzwonila bo byla u siebie na weekend z tata i mowi ze duzo rzeczy kupila dzisiaj do mieszkania w budowlanym i bedzie cycus glancus do maja:) nie moge sie doczekac :)CzarnaMadzia i Wiki gin mi powiedziała kiedyś zebym nie szukała problemu jak go nie ma a może z hormonami cos nie tak to ze zrobiła mi usg to jeszcze nic ..
Wiem ze do roku my dopiero z 3,4 cykle...i ona tez mówiła ze rok można się starać i sie smiala ze myślałam ze raz i juz...ale kurcze..pójdę zobaczymy co mi powie lekarz w pon pewnie tez ze szukam problemu ale ja chce żeby mnie zbadal dokładnie tzn te hormony ..albo poprostu musze sie dalej seksic
Moj wrócił jak ja sie ciesze ze go mam :)

Cześć dziewczyny :* ale miałam postów do nadrobienia. Nic nie pisałam, bo nie miałam kiedy. Rano byłam na zakupach, potem w szpitalu byliśmy po Justynę i małego. A jak wróciliśmy to robiłam placka, sałatkę, auta wysprzątałam no i pomagałam Justynie bo ona po tej cesarce to nie bardzo chodzić po schodach może, a trochę ich ma. Małego też nie może tak nosić bo ją boli wtedy. Na koniec dnia troszkę oblewaliśmy dzieciątko, tak więc mój już śpi a ja właśnie się kładę :D
Przepraszam was bardzo ale czytałam naraz ponad 250 postów i nie wiem co komu odpisać :/ w każdym bądź razie WSZYSTKIM staraczkom życzę 2 kresek :*

Jeszcze tak mówił ze chce zamknąć tamten etap w życiu. O tym ze się spotkamy nikt nie wie. I nie dowie się przez długi czas. Z resztą powiedział, że później wytłumaczy mamie i tacie, że on dzieci mieć nie może. A kiedyś rozmawialiśmy o adopcji i on twierdzi,że skoro pokochał by dziecko adoptowane to czemu tego ma nie pokochać? Będzie dobrze, maluch się urodzi i nie będzie sobie życia bez niego wyobrażał, taka mam nadzieje.
Mam nadzieje ze sie wam ułoży i będziecie szczesliwi:))
A Kamil się nie upomina o swoje?
Mama dzwonila bo byla u siebie na weekend z tata i mowi ze duzo rzeczy kupila dzisiaj do mieszkania w budowlanym i bedzie cycus glancus do maja:) nie moge sie doczekac :)CzarnaMadzia i Wiki gin mi powiedziała kiedyś zebym nie szukała problemu jak go nie ma a może z hormonami cos nie tak to ze zrobiła mi usg to jeszcze nic ..
Wiem ze do roku my dopiero z 3,4 cykle...i ona tez mówiła ze rok można się starać i sie smiala ze myślałam ze raz i juz...ale kurcze..pójdę zobaczymy co mi powie lekarz w pon pewnie tez ze szukam problemu ale ja chce żeby mnie zbadal dokładnie tzn te hormony ..albo poprostu musze sie dalej seksic
Moj wrócił jak ja sie ciesze ze go mam :)
Zobaczysz Ola, jeszcze miesiąc, dwa i będziesz z brzuchem latala:))
Wielu parom się udaje, ja jestem tym wyjątkiem który musi się miesiącami starac:*

Aniu tak ale to nie ma nic do rzeczy jakbym byla to by hcg wykazalo a poza tym brzuch jak na okres mnie boli ...:( ani cyce ani nic i wydaje mi się ze cos z ta moja owulka było w tym miesiącu bo śluzu nie było tylko sam biały. .

reklama
Do góry