reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A ja mam ochotę na pierogi ruskie... i na płatki na mleku ale z ciepłym mlekiem... ostatnio nie mogłam zdecydować czy chce kanapkę z szynką czy dżemem. .. zjadłam jedną i drugą o_O

. Ja juz bym.mogla mieć taki ogromny :D

No w lecie to w sumie małe miki coś ubrać bo jest pełno kombinacji. Sukienki właśnie , ja przerabiam męskie koszulki na damskie , zresztą jak jest upał to się chodzi prawie na go więc nie ma problemu z ubraniami. Ja mam kilka sukienek i mam nadzieje się w nie zmieścić. Zazwyczaj noszę szerokie rzeczy a nie obcisłe wiec myślę , że dam radę. Poza tym w lumpeksach uwielbiam kupować i tam zawsze się znajdzie jakąś kiecuche hipisoska :)

Olasku pokazuj brzucha!

Nadziejka mnie mój tyle właśnie też się zrobił płaski strasznie ! Ostatnio zrobiłam sobie zdjęcie z boku i nie ma dupy tylko plecy hehe

W ogóle to jakiś mam nastrój lepszy dzisiaj. Mamy plan na życie wiec juz nie jest tak źle. Mój jedzie we wtorek do Berlina na 2 tygodnie i przywiezie trochę forsy wiec będzie na życie i na rozkręcenie interesu. Postanowiliśmy , że jak wróci to kupujemy dla malucha rzeczy już w sensie wózek itp żeby już mieć z głowy i nie martwić się tym bo teraz to najważniejsze . I juz lżej na sercu

Nadziejka bo nie mogłam się zdecydować. .. juz miałam łzy w oczach... najchętniej to bym na tą sopocka dżem walnela. .. porażka jakaś hahaha

teraz tez siedzę i jestem coraz bardziej głodna. .. iii chyba zjem kanapki z pasztetem i ogórkiem kiszonym. .. a później te płatki bo będzie mi smutno ze wybrałam jednak kanapki ha ha ha ha

reklama
W sumie to 2 cykle ale w pierwszym za bardzo chyba jak robot do tego podeszlam a w drugim to odpuscilam sobie bo moj taki jurny byl i tak pare razy dziennie sie kochalismy ale w nocy lezalam z pupa do gory jak z pierwsza ciaza (wtedy udalo sie za 1 razem)ale i tak myslalam ze nic z tego nie bedzie bo za czesto to robilismy ale dzieki Bogu udalo sie .

Do góry