reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aga no stress, trzeba sie wyluzować żeby @ się rozkrecila:)
Do mnie też jeszcze nie przyszła, ale czasami się zdarza ze pojawia się tylko plamienie przed @ a za kilka dni juz krwawie:)
Nie ma ci się niepotrzebnie nakręcac i denerwować... u mnie tyle negatywnych testów nie może się mylic:)
Jeśli wierzysz ze to ciąża to może idź na betę?
Jeszcze poczekam jak do wtorku nic niebedzie to pojde na krew.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyna tydzień po terminie

Załączniki

• 1458806508750.jpg
    1458806508750.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 74
Dziewczyny sory ze ciagne ten temat ale sama juz niewiem

Sprawdzalam ten sluz . Teraz jest taki czesciowo przezroczysty czesciowo bialy sa jakies drobinki krwi... Czesciowo jest tez taki rozciagliwy . Miala ktoras tak?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Aga kurde wiesz każda jest z nas inna. bez pozytywnego testu albo wyników bety nikt ci nie powie z nas czy to ciąża czy nie... albo czy takie objawy są normalne. jak się martwisz to zapisz się do gina na wizytę on cię zbada i wtedy będziesz mogła z nim porozmawiać o swoich obserwacjach.

reklama
Tak w ogóle dzień dobry... ledwo z łóżka się podniosłam dzisiaj... takiego mam lenia ze szok... zaraz zacznę jakiś obiad ogarniać. ..
ta pogoda mnie dobija ciągle jest szaro za oknem :(

Do góry