reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Ja jestem dzisiaj zakręcona. .. po obiedzie zasnelismy całą trójka i się obudziłam pół godziny temu... nie wiem co ze sobą zrobić. .. póki co zjadłam kawałek czekolady i siedzę otumaniona jakaś :/
mój się zerwał i pobiegł na zajęcia językowe (podziwiam ze mu się chce)...
musze jakaś kolacje zrobić dla gnoma a nie mam pomysłów. ..
oglądamy pingwiny z Madagaskaru
mój się zerwał i pobiegł na zajęcia językowe (podziwiam ze mu się chce)...
musze jakaś kolacje zrobić dla gnoma a nie mam pomysłów. ..
oglądamy pingwiny z Madagaskaru
Życiowa
India a może warto byłoby na te genetyczne usg umówić się priv? będziesz miała pewność że będzie w terminie zrobione...
ja w ogóle tak liczyłam to kolejna wizytę mam w 13 tygodniu wiec tez juz na to usg genetyczne mogłabym się załapać. .. a nie zapytałam czy to będzie to... najwyżej po wizycie u niej pójdę na prywatną wizytę gdzieś. .. w ogóle to się zastanawiam czy nie zmienić lekarza ona jest ok bardzo ale nie pracuje w szpitalu... a wiadomo jak to jest, zawsze lepiej chodzić do lekarza który pracuje na oddziale... ech nie wiem co robić. ..
ja w ogóle tak liczyłam to kolejna wizytę mam w 13 tygodniu wiec tez juz na to usg genetyczne mogłabym się załapać. .. a nie zapytałam czy to będzie to... najwyżej po wizycie u niej pójdę na prywatną wizytę gdzieś. .. w ogóle to się zastanawiam czy nie zmienić lekarza ona jest ok bardzo ale nie pracuje w szpitalu... a wiadomo jak to jest, zawsze lepiej chodzić do lekarza który pracuje na oddziale... ech nie wiem co robić. ..
Mamakulka
Życiowa moja tez nie pracuje w szpitalu i to bez znaczenia w jg. Mojej koleżanki lekarz nie przyszedł do niej do orodu w ogóle. Ja mam to w nosie. Ważną jest położna.
Pastę robiłam taka jak się robi z makreli z cebulką, jajem , kiszonym. Tylko , że wersalki bez makreli a z tofu wędzony
pyszna . Mój mąż od razu krzyk co to ryba?!?! Heheh i na razie ostrożnie podszedł. 
Życiowa u nas w mieście najlepszy jest od genetycznych bielasik. Ale to byś musiała juz teraz się rejestrować bo do niego kolejki jak niewiem. Ja 4 tygodnie przed dzwoniłam jak nie 6 i byłam na liście rezerwowych. Ale w końcu się udało.
No dzieciak się ruszył delikatnie po pascie.
Pastę robiłam taka jak się robi z makreli z cebulką, jajem , kiszonym. Tylko , że wersalki bez makreli a z tofu wędzony
Życiowa u nas w mieście najlepszy jest od genetycznych bielasik. Ale to byś musiała juz teraz się rejestrować bo do niego kolejki jak niewiem. Ja 4 tygodnie przed dzwoniłam jak nie 6 i byłam na liście rezerwowych. Ale w końcu się udało.
No dzieciak się ruszył delikatnie po pascie.
Życiowa
Mamakulka zjadlavym makrele. .. ja robie zawsze tylko rybka cebulka albo szczypior sól pieprz i oliwa
czasami łyżeczka masła zamiast oliwy i wtedy blenduje a rąk to tylko widelcem szarpie 
o bielasiku słyszałam a ty u niego byłaś? ile bierze za tą wizytę?
o bielasiku słyszałam a ty u niego byłaś? ile bierze za tą wizytę?
India9
Troche tak, no bo z jakiego powodu duphaston mi kaze dalej brac?Tatinka dużo zdrówka dla Twojego Tatusia:*
India coś jakaś taka smutna się wydajesz... martwisz się ta tarczyca?
Wizyte u endo mam dopiero w srode, chyba, ze sie termin jakis zwolni i mi sie uda zaklepac. Poza tym wkurzyla mnie ta malo pomocna pani w luxmedzie. Pani! Dziewczyna wlasciwie, pewnie mlodsza ode mnie. No i brzuch mnie kluje
reklama