reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tatinka dużo zdrowia dla twojego taty.
India dobrze że jest ok i na te badanie uda Ci się w terminie dostać.
Aga a ten twoj lekarz dał ci jakieś leki?

reklama
Ja jestem dzisiaj zakręcona. .. po obiedzie zasnelismy całą trójka i się obudziłam pół godziny temu... nie wiem co ze sobą zrobić. .. póki co zjadłam kawałek czekolady i siedzę otumaniona jakaś :/

mój się zerwał i pobiegł na zajęcia językowe (podziwiam ze mu się chce)...
musze jakaś kolacje zrobić dla gnoma a nie mam pomysłów. ..
oglądamy pingwiny z Madagaskaru :p

Aga no właśnie miałam pytać tylko progesteron masz za niski? a testosteron ok?
dał ci jakieś rady lub leki na unormowanie go?

India a może warto byłoby na te genetyczne usg umówić się priv? będziesz miała pewność że będzie w terminie zrobione...

ja w ogóle tak liczyłam to kolejna wizytę mam w 13 tygodniu wiec tez juz na to usg genetyczne mogłabym się załapać. .. a nie zapytałam czy to będzie to... najwyżej po wizycie u niej pójdę na prywatną wizytę gdzieś. .. w ogóle to się zastanawiam czy nie zmienić lekarza ona jest ok bardzo ale nie pracuje w szpitalu... a wiadomo jak to jest, zawsze lepiej chodzić do lekarza który pracuje na oddziale... ech nie wiem co robić. ..

Życiowa moja tez nie pracuje w szpitalu i to bez znaczenia w jg. Mojej koleżanki lekarz nie przyszedł do niej do orodu w ogóle. Ja mam to w nosie. Ważną jest położna.

Pastę robiłam taka jak się robi z makreli z cebulką, jajem , kiszonym. Tylko , że wersalki bez makreli a z tofu wędzony :) pyszna . Mój mąż od razu krzyk co to ryba?!?! Heheh i na razie ostrożnie podszedł. :)

Życiowa u nas w mieście najlepszy jest od genetycznych bielasik. Ale to byś musiała juz teraz się rejestrować bo do niego kolejki jak niewiem. Ja 4 tygodnie przed dzwoniłam jak nie 6 i byłam na liście rezerwowych. Ale w końcu się udało.

No dzieciak się ruszył delikatnie po pascie.

Mamakulka zjadlavym makrele. .. ja robie zawsze tylko rybka cebulka albo szczypior sól pieprz i oliwa :) czasami łyżeczka masła zamiast oliwy i wtedy blenduje a rąk to tylko widelcem szarpie ;)

o bielasiku słyszałam a ty u niego byłaś? ile bierze za tą wizytę?

Tatinka dużo zdrówka dla Twojego Tatusia:*

India coś jakaś taka smutna się wydajesz... martwisz się ta tarczyca?
Troche tak, no bo z jakiego powodu duphaston mi kaze dalej brac?
Wizyte u endo mam dopiero w srode, chyba, ze sie termin jakis zwolni i mi sie uda zaklepac. Poza tym wkurzyla mnie ta malo pomocna pani w luxmedzie. Pani! Dziewczyna wlasciwie, pewnie mlodsza ode mnie. No i brzuch mnie kluje

reklama
India mi się wydaje ze duphaston to tak profilaktycznie w razie gdyby progesteron ci spadl co może być spowodowane tymi hormonami tarczycowymi. nie martw się na zapas kochana i spróbuj się wyluzować :*

Do góry