reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

są tu też dziewczyny z pco min ja ;) i jestem juz w drugiej ciąży wiec nic straconego :)
wiadomo ze jak juz jest coś zaplanowane tak dużego jak ślub to z jednej strony lepiej byłoby "poczekac" ale czasami los pisze nam przewrotne scenariusze :)
Nasza Kasia wie to najlepiej ;) bo odpuściła starania i zaskoczyły ją dwie kreski na teście :D

reklama
Wróciłam bo mój się kapie od półtorej godziny cholernik :)

Co do tej linii to mam koleżankę która jest w 13 t 1 d pierwszej ciąży i twierdzi , że czuje kopniaki. Nie ruchy. Kopniaki. I ma odbity szew od legginsow i tez twierdzi ze ma linie. I w ogóle trochę mnie irytuje takim zachowaniem. Wczesna ciaza. A ona się zachowuje jakby była w 15 miesiącu. Kupuje ciuchy ciążowe I juz je nosi majtki spodnie i tuniki i juz ma łóżeczko rozłożone itp. Denerwuje mnie to. Hehe

Witaj dowela zapraszamy serdecznie :) powiedz coś o sobie kochana :)

O mój wyszedł z wanny to lecę papa :*
Kulka, ja nie nosze legginsow :p :D

No właśnie ja nie wiem. Nie było w ogóle o tym mowy. Nagle troszkę wina, moja propozycja o staraniu. Narzeczony ochoczo się zgodził. Rano się obudziłam i mówię, że lepiej poczekać, a tu kilka godzin później śluz-kurze jajko jak nigdy.
Może to znak:).
Sukienki zmieniać nie będzie trzeba przez 3 miesiące w razie czego hihihi:D

Dziewczyna jara sie byciem w ciazy :-). Ja mialam podobnie w pierwszej, tylko raczej nie wychylalam sie z moimi schizami na zewnatrz :-) mialam swiadomosc, ze wariuje i to mnie uchowalo w oczach znajomych :D ale nie pamietam czy juz w 13 tyg nosilam ciuchy ciazowe. Chyba nie

Ej zaczynam swirowac hahahah piersi mi flaczeja wcześniej były mega wrażliwe bolące i twarde a teraz już takie są miękkie i mniej bolą. .. bardziej sutki. .. nadal są powiększone. ..
nie pamiętam kiedy w pierwszej piersi mi wróciły do normy ale na pewno później bo na tym etapie to się dowiedziałam dopiero o ciąży a nawet później. .. no i cały dzień mnie pobolewa brzuch ale leciutko. ...
zwariuje do 27 :(

Ej zaczynam swirowac hahahah piersi mi flaczeja wcześniej były mega wrażliwe bolące i twarde a teraz już takie są miękkie i mniej bolą. .. bardziej sutki. .. nadal są powiększone. ..
nie pamiętam kiedy w pierwszej piersi mi wróciły do normy ale na pewno później bo na tym etapie to się dowiedziałam dopiero o ciąży a nawet później. .. no i cały dzień mnie pobolewa brzuch ale leciutko. ...
zwariuje do 27 :(
Zyciowa, jutro powinny znowu napeczniec :p tez mam takie epizody.... Kilkugodzinne nawet

A Wy dziewczyny jak tam? Staracie się? Jesteście w ciąży? Dacie szybkie info? Łatwiej mi będzie się odnaleźć i "wplątać" w rozmowę.:)

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @

Ola 21-1995.......21.........1..........21.03
Myszuniapp....... 29.........3..........26.03
Wiiktoriiaaa.......24.........1..........31.03
tatinka.............33.........2..........04.04
Dora032............33.........2..........06.04
Aniaa_H............23.........1..........06.04
Mariolka............27.........2..........09.04
Nuśkaaa............24.........1.......... 10.04
MałaMi90...........26.........3..........18.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016-->19t 4d
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016-->17t
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016. 16tydz 1d
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016-->13t 5d
anka_32..........34........3........05.10.2016 -->12t3d
India9.............30........2........13.10.2016-->11t 2d
dzwoneczek......30........2........20.10.2016
Życiowa...........28........2....... 03.11.2016-->8 t
Viola150...........30.......2.........12.11.2016--> 6tt 2d

reklama
dowela dopisz się do tej tabelki wg wzoru :) na gorze staraczki na dole zadasolkowane na tym forum ;) mamy skuteczność :D

Do góry