reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Nic Cię nie ominęło. Mam wizytę dzisiaj po prostu i mi wali na dekiel
Anka na fb jest strona posiłki w szpitalach. Nadaje się w sam raz. Masakra , kobiecie ciężarnej takie rzeczy podawać.
Ja jako wegetarianka w sumie w jg nie miałam najgorszych śniadań bo chleb i dżem ale kolacja ? Skwasnialy twaróg. Tyle.
Anka na fb jest strona posiłki w szpitalach. Nadaje się w sam raz. Masakra , kobiecie ciężarnej takie rzeczy podawać.
Ja jako wegetarianka w sumie w jg nie miałam najgorszych śniadań bo chleb i dżem ale kolacja ? Skwasnialy twaróg. Tyle.
KasiaMarysia23
Jejku kulka juz myślałam że coś się stało!!! nie stresuj się mała :-* dzidziuś ma się dobrze ;-)
OlaMagda09
A Ja dalej to grypsko , taki katar i oczy mi łzawią , i gardło boli :-(((
India9
Myslalam, ze dla wszystkich. Ja w poprzedniej ciazy mialam na nfz skierowanie, a mialam 24 lata wtedyDzień dobry baaaardzo ;-)
Laski przestańcie, bo mi słabo jak czytam o tym ze flaczeje wam ciało! Jesteście młode, jakoś nie mogę w to uwierzyć
Violus szybko Ci zleci do 14 tyg.
Ola jak się czujesz???
India no widać kreseczke ;-)
Kuleczko co się dzieje??? czym się martwisz?? ominąlo mnie coś?
Witaj dowela :-)
India usg genetyczne nie jest na NFZ dla każdego tylko dla kobiet po 35 roku życia tz. W grupie ryzyka, lub też gdy kobieta wcześniej urodziła dziecko z wadą genetyczną Na tym usg bada się kość nosowa, przeziernosc karkowką, podejrzewam ze także ilość wód i czy są narządy. Gdy lekarz stwierdzi,jakieś nieprawidłowości robi się badanie PAPPA z krwi, na wynik czeka się ok 10-14 dni. Znów gdy to badanie wyjdzie wątpliwe proponują amnipunkcje. Tyle się dowiedziałam na wrzesieniowkach, bo nie każda dziewczyna robiła. Aaa i takie badanie robi się między 11-14 tyg ciąży. To już od wielkości maluszka zależy.
Myszuniapp
Zaangażowana w BB
Cześć mamuśki i staraczki.
KASIU GRATULACJE!!!! Cudowny prezent od króliczka Wielkanocnego.
OlaMagda kuruj się kochana :*
Dovela witaj
Tatinko- silna kobietko cieszę się, że z tatą już troszkę lepiej i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Cieżaróweczki jak się czujecie?
CzarnaMadziu kolejny cykl będzie twój :*
KASIU GRATULACJE!!!! Cudowny prezent od króliczka Wielkanocnego.
OlaMagda kuruj się kochana :*
Dovela witaj
Tatinko- silna kobietko cieszę się, że z tatą już troszkę lepiej i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Cieżaróweczki jak się czujecie?
CzarnaMadziu kolejny cykl będzie twój :*
Myszuniapp
Zaangażowana w BB
U mnie zaczyna się
"nie" dziękuję Violu :*To w przyszłym tygodniu trzymamy kciuki za Myszunie, Wiktorie i dowele tak??
Ola21 a u ciebie nadal brak @??
reklama