Myszuniapp
Zaangażowana w BB
Myszunia juz się spoznia z 3 dni :/
To mam nadzieję, że już nie przylezie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myszunia juz się spoznia z 3 dni :/
Kochana kurde jak czuje ten bol to odechciewa mi się tego testu :/ :/Ola21 dzisiaj test miałaś robić i co?
ja tu czekam czekam na dwie kreski!!![]()
Ale wczoraj padłam na ryjek! Na kanapie zasnęłam I nawet pół kieliszka wina nie wypiłam. Ja generalnie nie palę papierosów, ale czasami mam ochotę sobie zapalić jak gdzieś leżą i sobie zapaliłam kilka papierosów i było mi tak strasznie niedobrze!
Ale dobra, nie będę świrować
Aniu ja cały czas mam nadzieję, że to jedzenie szpitalne się zmienia....a tu zdziwienie. Ale przynajmniej jajko masz, tak świątecznieZartuję oczywiście!
Myszunia trzymam kciuki za Ciebie!
Olu za Ciebie też trzymam kciuki! Może ten inny cykl to zwiastun wygranego cyklu?moja siostra mówi, że bolał ją brzuch, a okresu nie było i czuła się dokładnie jak Ty. A skoro się spóźnia to ja mocno wierzę!
Faktycznie dziewczyny tutaj macie magiczną moc!![]()
Co miesiąc powtarzam sobie "wyluzuj" ale gdy przychodzi okres oczekiwania na @ ściska mnie w żołądku![]()
Tak brzuch mnie boli jak na @ ale nie ma pierwszy raz nie bola mnie piersi bo zawsze na @ bola a teraz takie flaki i nieraz mam biały śluz w sumie nie wien czy iść po ten test bo jak czuje ten ból to odrazu Wiolu myślę ze zaraz przyjdzie :/
Ja po pracy zaraz idę spać jutro jadę do rodziców na jeden dwa dni..
Hej Dowela
Dla reszty buziaki :* :*
Testosteron niewiem wlasnie bo cos mu sie wynik niepokazal :-/Aga no właśnie miałam pytać tylko progesteron masz za niski? a testosteron ok?
dał ci jakieś rady lub leki na unormowanie go?