reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Cześć dziewczyny :)
ja dopiero wstałam i znowu nie mogłam się zwlec z łóżka aaa aa brakuje mi siły :p

dobra musze obmyslec jakieś śniadanie i biorę się za sprzątanie ;)

Ale wczoraj padłam na ryjek! Na kanapie zasnęłam I nawet pół kieliszka wina nie wypiłam. Ja generalnie nie palę papierosów, ale czasami mam ochotę sobie zapalić jak gdzieś leżą i sobie zapaliłam kilka papierosów i było mi tak strasznie niedobrze!
Ale dobra, nie będę świrować:D

Aniu ja cały czas mam nadzieję, że to jedzenie szpitalne się zmienia....a tu zdziwienie. Ale przynajmniej jajko masz, tak świątecznie:p Zartuję oczywiście!

Myszunia trzymam kciuki za Ciebie!

Olu za Ciebie też trzymam kciuki! Może ten inny cykl to zwiastun wygranego cyklu?:) moja siostra mówi, że bolał ją brzuch, a okresu nie było i czuła się dokładnie jak Ty. A skoro się spóźnia to ja mocno wierzę!:)

Faktycznie dziewczyny tutaj macie magiczną moc!:D

Ale wczoraj padłam na ryjek! Na kanapie zasnęłam I nawet pół kieliszka wina nie wypiłam. Ja generalnie nie palę papierosów, ale czasami mam ochotę sobie zapalić jak gdzieś leżą i sobie zapaliłam kilka papierosów i było mi tak strasznie niedobrze!
Ale dobra, nie będę świrować:D

Aniu ja cały czas mam nadzieję, że to jedzenie szpitalne się zmienia....a tu zdziwienie. Ale przynajmniej jajko masz, tak świątecznie:p Zartuję oczywiście!

Myszunia trzymam kciuki za Ciebie!

Olu za Ciebie też trzymam kciuki! Może ten inny cykl to zwiastun wygranego cyklu?:) moja siostra mówi, że bolał ją brzuch, a okresu nie było i czuła się dokładnie jak Ty. A skoro się spóźnia to ja mocno wierzę!:)

Faktycznie dziewczyny tutaj macie magiczną moc!:D
:)dziękuję :)
Na dopiero zaczęłam starania także następnym razem jak nie wyjdzie teraz to kupie test owu i z poduszka pod pupa hehe :)

Ola21 każda z zaciazonych na początku pisze ze boli ja brzuch lekko albo mocniej jak na @... wiec to raczej nie jest wyznacznik ;)
zrób test i będziesz mogła psychicznie odpocząć :)

India faktycznie dzisiaj rano były bardziej twarde ale już im przechodzi. ..
w nocy bolały standardowo przy obracaniu z boku na bok i wstawaniu. ...

musze przestać o tym wszystkim myśleć to będzie najlepsze rozwiązanie ;)

póki co pozarlam płatki idę zrobić sobie jakąś herbatkę i trochę porobie nic :p a później wezmę się za sprzątanie ha ha ha

Co miesiąc powtarzam sobie "wyluzuj" ale gdy przychodzi okres oczekiwania na @ ściska mnie w żołądku :(

Bedzie dobrze Myszo:* Jakieś masz przeczucie?:)
Tak brzuch mnie boli jak na @ ale nie ma pierwszy raz nie bola mnie piersi bo zawsze na @ bola a teraz takie flaki i nieraz mam biały śluz w sumie nie wien czy iść po ten test bo jak czuje ten ból to odrazu Wiolu myślę ze zaraz przyjdzie :/

Ja po pracy zaraz idę spać jutro jadę do rodziców na jeden dwa dni:) ..
Hej Dowela :)
Dla reszty buziaki :* :*

Ola zrób ten test dla świętego spokoju:)

reklama
Aga a nie dostałaś kopii wyników dla siebie? dziwnie ja dostaje wszystkie wyniki do wglądu. .. w końcu są moje :p

Do góry