reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Joasiu to tez duży dzidziuś. Teraz idziesz na prenatalne?
Zana i reszta dziewczyn, jak juz znacie nowy termin kolejnego usg to pisać.

Jeszcze Katerineczka dzis, kciuki znowu zacisniete!

Dziewczyny az milo wchodzic na watek jak same dobre wiadomosci i super foty :-D ciesze sie razem z Wami i gratuluje kazdej z osobna :-*

Jeszcze katerineczka zostala...

Jak macie terminy juz.takie pewniejsze z usg to mozecie napisac mi zebym poprawia.na.liscie mamusiek :-)

Dziewczyny az milo wchodzic na watek jak same dobre wiadomosci i super foty :-D ciesze sie razem z Wami i gratuluje kazdej z osobna :-*

Jeszcze katerineczka zostala...

Jak macie terminy juz.takie pewniejsze z usg to mozecie napisac mi zebym poprawia.na.liscie mamusiek :-)
Ja mam z USG na 15.11 :)

Dziewcxyny cudne zdjęcia i ciesze się razem z wami ze wszystko super ! tak jeszcze ja 17 20 jeszcze dlugooo, a ja juz tu ledwo żyje hehe. Trzymajcie zaciśnięte odezwę się po.

Dziewczyny takie pytanie czy pecherzyk ciazowy i pecherzyk zoltkowy musza byc jakos proporcjonalne do wielkosci fasolki? ja mam tak : pecherzyk ciazowy:2,03cm , pecherzyk zoltkowy: 0,38cm i dlugosc zarodka 0,46cm

Lilith prenatalne robię u niego. Dał mi skierowanie na krew na pappa. W sumie on nawet nie pyta. To jedna z kolejnych wizyt tyle że dłuższa i droższa.

Teraz dokładnie zobaczyłam i długość dzidzi mi wpisał 1,73cm.

Joasiu no to nasze dzidziolki są w sumie takie same :-)
Fakt, te następne są dłuższe bo dokładnie sprawdzają. Ja jeszcze nie wiem na kiedy mam termin, chyba we wtorek siecdowiem. Tez będę miała test z krwi..

Zana niestety nie pomogę, mi nie podali innych wymiarów, tylko maluszka i torbielki.

reklama
Mi termin wychodzi jakos na 20.11 :D

f2w39jcgdz0az452.png

Do góry