lenaka
Fanka BB :)
Też nie znam...apteka internetowa? I jest tam taniej i są oryginalne leki czy jakieś podróbki? Czy może końcówki serii albo z krótkim terminem?Moze jest blad i chodzilo o apteke internetowa" gemini"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też nie znam...apteka internetowa? I jest tam taniej i są oryginalne leki czy jakieś podróbki? Czy może końcówki serii albo z krótkim terminem?Moze jest blad i chodzilo o apteke internetowa" gemini"![]()
Zawsze w aptekach internetowych masz leki taniejTeż nie znam...apteka internetowa? I jest tam taniej i są oryginalne leki czy jakieś podróbki? Czy może końcówki serii albo z krótkim terminem?
No nie wierze, ale taniocha

Muszę się w takim razie jej przyjrzeć, zastanawiam się tylko czy w odpowiednich warunkach jest to wszystko przechowywane, do tej pory korzystałam często z drogerii i perfumerii internetowych jak iperfumy czy kosmetykizameryki i było ok ale apteka to dla mnie ogromna nowośćLenaka wszystko jest jak należyja robiłam tam cała wyprawkę dla małego
jak sa krótkie terminy to maja chyba w osobnym menu i promocyjne ceny - bardzo polecam ta aptekę .

Hahaha oryginalneLenaka i te i perfumy oryginalne ?o widzisz
to polecamy Ci
koleżanka moja nawet słoiczki tam zamawiała - super wszystko spakowane wiec warunki na pewno ok
![]()
Lenaka spoko. Ceny sa nizsze, bo nie placa czynszu za apteke i pensji farmaceutomNo nie wierze, ale taniocha
Muszę się w takim razie jej przyjrzeć, zastanawiam się tylko czy w odpowiednich warunkach jest to wszystko przechowywane, do tej pory korzystałam często z drogerii i perfumerii internetowych jak iperfumy czy kosmetykizameryki i było ok ale apteka to dla mnie ogromna nowość![]()
Szok takie rzeczy u nas...Lenaka spoko. Ceny sa nizsze, bo nie placa czynszu za apteke i pensji farmaceutom
Ja czesto zamawiam przez internet leki z apteki doz.pl i odbieram w aptece. Jak tak zamawiam to mam taniej niz jakbym weszla do tej apteki z ulicy.
ja to byłam nauczona ze do apteki to trzeba iść z suchym prowiantem i stać w kilkumetrowym ogonku moherowych beretów co to samymi pigułami się żywią Tak pobieżnie przejrzałam co tam jest dla mam i zwariowalamEmka o widzisz jadąc do Polski zapomniałam o Gemini żeby sobie zamówić. Ale na lipiec na pewno sobie zamówię i na karmienie od razu
O mi tu gin polecił elevit gynvital. Nie wiem czy takie same są w Polsce. Tutaj kosztowały 27€ za paczkę. Muszę poszukać czy taniej nie znajdę w internecie.
O tak ja też robiłam na Gemini cała wyprawkę i mają super wybór.
Pierwsze zamówienie robiłam kilka godzin takie długie;-)
mają chyba wszystko co będę potrzebowała