Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Heh...moj maz tez lubi zakupy.U mnie niestety jedyna sieciowka dla ciężarnych to h&m i tam się obkupiłam w dżinsy. Bluzek typowo ciazowych nie kupowałam zresztą nic mi się nie podobało za bardzo, szukałam takich over size a że teraz na taki krój jest szał to było sporo tego w różnych sklepachdżinsy zazwyczaj kupowałam w cubusie albo w dislu no i były nie do zdarcia, zobaczymy jak te z h&m się zachowają, poprzednie dwie pary które kupiłam są całkiem ok. W sumie do najtańszych nie należą bo placilam od 139zł do 239zł więc powinny być dobrej jakości
z sukienkami się jeszcze wytrzymałam, zresztą nie widziałam jeszcze jakiś fajnych.
Haha a mój myślał że jest jakimś wyjątkiem niczym superman zakupowy![]()
Na pewno z maluszkiem jest trudniej buszować między wieszakami, ciekawe jak to będzie
Tą rezerwację to tak rzutem na taśmę udało mi się zrobić, trochę późno się za to zabrałam ale dałam radę![]()
W szpilkach tez mnie uczyl maz chodzic. Jak mialam 25 lat kupilam pierwsze szpilki bo mi kazal i uczyl mnie chodzic. Masakra jak sobie przypomne, ze on sie ze mna nie wstydzil wtedy wychodzic.Heh...moj maz tez lubi zakupy.
Ja kupuje to co jemu sie podoba, bo ma gust tysiac razy lepszy ode mnie.
A najbrzydsze ubrania jakie mam, to sa niestety moje wybory![]()
Hehe fajny mąż ;-) A skąd on wiedział jak się chodzi w szpilkach?W szpilkach tez mnie uczyl maz chodzic. Jak mialam 25 lat kupilam pierwsze szpilki bo mi kazal i uczyl mnie chodzic. Masakra jak sobie przypomne, ze on sie ze mna nie wstydzil wtedy wychodzic.
Ja zawsze w plaskich cichobiegach chodzilam bo najwygodniej![]()
No niestety nie w każdym hm ten dział jest.W H&M maja specjalny dział dla przyszłych mam![]()
Nie wiedzial ale jemu sie podobaja kobiety ktore chodza na szpilkach i kazal mi kupicHehe fajny mąż ;-) A skąd on wiedział jak się chodzi w szpilkach?![]()
No niestety nie w każdym hm ten dział jest.