reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dwa razy udało Ci się ivf?? wow super:-) to jest nadzieja, na jeszcze jednego robala:-p

ja nigdy nie brałam sterydu, wiec nie zawsze, ale next plan był -encorton. Wracam właśnie z imprezy urodzinowej wuiec ide spac bo robal nie ma litości:-)
PS,był plan na encorton jeżeli 2ET pojdzie nie tak..
Kate_p7 znam kobietę która z 6 zarodków ma 4 dzieci ( 2 transfery po 3 szt )

Szila, wynik jak najbardziej prawidłowy :)

Ewa, zawsze się musi coś przypaletac :/ lekarze na pewno wiedzą, co robią i Maluszek będzie bezpieczny :)

Marzeń, kciuki za Twoich silaczy!

Szila super!!!! Gratulacje :)
Kciuki za Wszystkie dzisiejsze dziewczyny!

Ewcia Tobie dużo zdrówka. Wszystko będzie OK!
Anika a jak Ty się masz dzisiaj, hmm??

Hej :)
Już w domu :) Musiałam Was nadgonić :)
I jestem ogólnie w szoku.
A więc z tego co dr mówił, pobrali mi 7 jajek!! Jakim cudem wyszło tyle nie wiem. Szok
Kolejny szok, gdy mówi, że we wtorek prawdopodobnie transfer świeżynek, ale to w pon sie wszystko okaże. Ile się zapłodniło i czy przetrzymaja do 5 doby.
No i szok po raz kolejny nie ma operacji, bo po punkcji zrobił usg i powiedział, ze wszystko wygląda ładnie. Po prostu oszaleć można.
Więc dostałam prolutex, encorton, estrofem i famibion.

A z innej beczki teraz :) Zanim mnie uśpili strasznie się śmiałam z pielęgniarkami i anestezjologiem :) A po wybudzieniu pielęgniarka mierząć mi ciśnienie powiedziała, że leżąc a fotelu cały czas banana na twarzy miałam. I mówię, że masakra i że pewnie sie śmiali ze mnie. Ale powiedziała, że dr był skupiony na pobieraniu pęcholi :)

reklama
Do góry