reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wieki mnie tunie bylo. Pamietacie jeszce o mnie?
Nie odzywam sie bo zaczelam prace i jam wracam do domu, nie wiem w co rece włożyć. U nas dupa po calosci. 2 cykle piekne ladne a nie zaskoczylo :( podlamalam sie kompletnie.
.
Cześć Kwiatuszek, Mi 5 cykl minął starań, z rozpoznaniem owu nie ma problemu po śluzie, 2 razy miałam tez monitoring, ale same porażki.. Troche mnie tez przybiło..

reklama
Susana nie pisz za duzo bo doprowadzasz mnie do placzu:(
Nie mialam pojecia ze Ty tyle przeszlas:(
Najważniejsze że dzieci mam zdrowe .
O innych rzeczach się zapomina .
Ale tą france pracownicę myślałam że zaduszę .
Wiedziała że niedługo będę rodzić i ma mnie przez trzy miesiące zastąpić .
Ciągle mówiła o tym jak mi zazdrości że jestem w ciąży .Ona Sama miała wtedy dwuletnie dziecko ....
Powiedziałam jej że nie ma sprawy ,niech sobie jak chce zachodzi w ciąże Nie widzę przeszkód .Tylko niech poczeka jeszcze trzy miesiące dopóki ja nie wrócę do pracy .Bo w ciąży może być różnie .
No niestety nie posłuchała moich próśb .I jak mały miał dwa tygodnie to dostałam telefon że jest w ciąży i ją boli brzuch i od dzisiaj idzie na zwolnienie ....I tak z dnia na dzień zostawiłam moje maleństwo....
Do pracy już nigdy nie wróciła tylko jej mąż przyszedł z pretensjami że ona taka biedna w ciąży a ja jej nie rozumiem ....
Dlatego pisałam ci Strawbelko że czasami lepiej być uczciwym i mówić prawdę pracodawcy ....bo jego też można skrzywdzić ...
Akurat w twoim przypadku się to nie sprawdziło

Cześć Kwiatuszek, Mi 5 cykl minął starań, z rozpoznaniem owu nie ma problemu po śluzie, 2 razy miałam tez monitoring, ale same porażki.. Troche mnie tez przybiło..
Ja tez mialam monity. Piekne 2 pecherzykii nie zaskoczylo. Powiem Ci szczerze, ze jestem przerażona... W każdą ciążę zaszlam bez problemi. Ale na cyklach naturalnych. Teraz dr dal mi stymulacje i nie wiem czy nie przez to mi sie wszystko rozjechalo....

Ja tez mialam monity. Piekne 2 pecherzykii nie zaskoczylo. Powiem Ci szczerze, ze jestem przerażona... W każdą ciążę zaszlam bez problemi. Ale na cyklach naturalnych. Teraz dr dal mi stymulacje i nie wiem czy nie przez to mi sie wszystko rozjechalo....

Ja sie zastanawiam czy moze mi jajowodów nie zatkało po zabiegu.. Chociaż wczesniej sie nie zabezpieczaliśmy 1,5 -2 lata i dopiero pojawiła sie ciąża... Aczkolwiek wtedy niekoniecznie trafialiśmy w owu bo nie mieszkaliśmy razem.
Ech...

no u mnie to z badan mialam robione: progesteron w ok.7dni po owu przy niemonitorowanym cyklu i wyszlo ze byl 9 i ponoc to nie bylo owulacji....potem w nastepnym cyklu mialam owulacje potwierdzona monitoringiem i progesteron,tsh,fsh,prolaktyna i Lh-wszystko w normach na dany czas cyklu. myslalam ze nie moge zajsc w ciaze... po odstawieniu tabletek anty w sierpniu, we wrzesniu nie mialam okresu, potem w listopadzie zrobilam test w 2 tyg po owu test byl na + , endometrium 8mm trojfazowe, a po tygodniu juz nie bylam w ciazy...cykl 40dni wtedy...potem dlugo nic az do marca teraz i zaszlam ale znowu po tygodniu test negatywny w 5 tc. nie wiem juz mi sie nasuwaja mysli ze to moze przez moje abrh- te poronienia albo jakis inny problem z krwia? przebylam dluga antioterapie w pazdzierniku/listopadzie przed ciaza kilka dni skonczylam brac antybiotyki i tez od tego czasu mam kal zielony...czego nie badalam ale mysle czy moze to przez te antybiotyki???cos mi sie tam popsulo??

reklama
Kwiatuszku kopnac Cie? juz Ci wszystko tlumaczylam- nie spinaj sie! dw cykle to nie koniec swiata choc wiem ze Ci trudno bo maz tylko z doskoku. Wiesz ze ja tez tak zachodzilam i przy ostatnim podejsciu czekalam dlugo, moze na udana ciaze trzeba poczekac?! Ja ze stymulacji i podrasowania cialka bardzo sie ciesze. Strawbelka ma racje, zawsze mozna poprawic wszystko robiac droznosc sono a doktorek robi sam. Bedzie dobrze!

Strawbelko oczywiscie kochana ze powiem Najwyzemu co trzeba!!! i za malutkie Fasolki tez!!!

Beatka a ty dziob meza a nie ogrodek!!! a co do zaszytej cipolindy hmmm co racja to racja

Do góry