reklama
agatek28
Fanka BB :)
Aniko krwiaka nie mam, dzieki Bogu! Tylko ta kosmowka tak niziutko tuz przy szyjce... dzidzie widzialam, ruszala sie, chyba nic jej nie jest od tych plamien co???Agatek, a bierzesz progesteron? Lekarz uprzedzal, ze możesz plamic, a czy zalecił, co masz robić? Czy gdzies tam nie dopatrzyl sie krwiaka? Najlepiej gdybyś leżała i dużo odpoczywala. Lykaj nospe i postaraj się wyciszyć.
I pamiętaj, ze plamienia nie muszą być groźne! Nawet krwawienie nie musi - czego mój Ludzik jest przykładem. Trzymaj się!
Progesteron biore, a teraz w obecnej sytuacji mam zwiekszone dawki. No i nospa 3x dziennie (czy nospa nie szkodzi dziecku?)
pisanka89
Myślę że mógł cie podraznic. Leż i tyle. Tym bardziej że mówił że.moze.tak się wydarzyć. Będzie dobrzeBylam. Teoretycznie mnie powiadomil, ze tak moze byc. Mam nisko usadowiona kosmowke :/ ale mialam nadzieje, ze mnie to jednak ominie. Wzielam nospe, zaraz zapodam jeszcze progesteron. Co jeszcze moge zrobic? Jezu, az sie boje isc sie wysikac. Czy te moje plamienia moga tez byc spowodowane badaniem? Lekarz wkladal mi wziernik, badal mnie reka, potem jeszcze mialam usg dopochwowo.
anika11
Aniko krwiaka nie mam, dzieki Bogu! Tylko ta kosmowka tak niziutko tuz przy szyjce... dzidzie widzialam, ruszala sie, chyba nic jej nie jest od tych plamien co???
Progesteron biore, a teraz w obecnej sytuacji mam zwiekszone dawki. No i nospa 3x dziennie (czy nospa nie szkodzi dziecku?)
Nic nie zaszkodzi, lykaj leki i dużo lez. Odpoczywaj! U mnie był krwiak podkosmowkowy i stąd krwawienie.
Mam nadzieję, ze u Ciebie to tylko podrażnienia i rano nie będzie śladu po plamieniach!
koralik83
To trzymam kciuki!
O to to
koralik83
Innej możliwości nie biorę pod uwagęTo superNa pewno pęknie i w piątek dołączysz do zakropkowanych
![]()
agatek28
Aniko ja tez mam nadzieje ze to tylko od podraznienia... teraz aplikowalam progesteron i aplikator czysciutki, jakbym plamila to cos powinno chyba byc? Ja z checia bym polezala w domu ale wobecnej sytuacji nie mam z kim zostawic malego, a w domu wiecej sie przy nim nachodze (przebieranie, karmienie, nocnikowanie, musowo spacer, zabawa itd...) w pracy przynajmniej siedze, nie musze sie wysilac, jem kiedy chce, a przy malym to różnie bywalo. Ustalilismy z mezem, ze on sprzata, gotuje i wogole ogarnia, ja teraz przez pare dni bede lezala po pracy i tyle. Dzisiaj po wizycie, wrocilismy ok 19, on zajal sie malym, zakupami, a ja do lozeczka i kimono, wstalam o 21, jak juz maly byl wykapany i szedl spac, zrobil mi szybko kolacje, a teraz prasuje mi ciuchy do pracy, a ja leze.
Dobrze, ze u Ciebie krwiak wkoncu zniknal!!! I tez nie mial gdzie sie zadomowic, tylko pod kosmowka. Masakra...
Dobrze, ze u Ciebie krwiak wkoncu zniknal!!! I tez nie mial gdzie sie zadomowic, tylko pod kosmowka. Masakra...
anika11
Aniko ja tez mam nadzieje ze to tylko od podraznienia... teraz aplikowalam progesteron i aplikator czysciutki, jakbym plamila to cos powinno chyba byc? Ja z checia bym polezala w domu ale wobecnej sytuacji nie mam z kim zostawic malego, a w domu wiecej sie przy nim nachodze (przebieranie, karmienie, nocnikowanie, musowo spacer, zabawa itd...) w pracy przynajmniej siedze, nie musze sie wysilac, jem kiedy chce, a przy malym to różnie bywalo. Ustalilismy z mezem, ze on sprzata, gotuje i wogole ogarnia, ja teraz przez pare dni bede lezala po pracy i tyle. Dzisiaj po wizycie, wrocilismy ok 19, on zajal sie malym, zakupami, a ja do lozeczka i kimono, wstalam o 21, jak juz maly byl wykapany i szedl spac, zrobil mi szybko kolacje, a teraz prasuje mi ciuchy do pracy, a ja leze.
Wierzę, ze u Ciebie to podrazenienie! Dziewczyny pisały, ze czasem też aplikator je podraznial i wspomagaly się palcem. Uważaj na siebie i bardzo się oszczędzaj!
U mnie ten krwiak powodował odklejanie się kosmowki na 2/3 wielkosci pęcherzyka. Lezalam od 6-12 tc. Ale się udalo i wierzę, ze.każdej z.Was się uda!
najki
agatek wypoczywaj...i głowa do góry! Byłaś u lekarza i jest wszystko OK
Strawbelka piękny wynik! kciuki zaciśnięte w dalszym ciągu!
onadlaniego gratulacjeee
))) fajnie, wiedzieć że u Was wszystko dobrze 

Strawbelka piękny wynik! kciuki zaciśnięte w dalszym ciągu!
onadlaniego gratulacjeee
no i pięknie! rośnijcie zdrowoNajkicieszę się, ze wracasz do gry i już wizyta za pasem
u mnie lepiej i chyba brzuch mi się pojawia
![]()
reklama
Falka302
Dzień dobry dziewczynki. Radosnie zaczynam dzien bo @ przyszla
bardziej bym sie cieszyla gdyby nie ale jednak szybciej do transferu zleci
mam brac od dzisiaj estrofem 2x1 bralyscie go z jedzeniem czy bez, o stalych porach czy nie ma to większego znaczenia? Jakies skutki uboczne? Milego dnia kochane.
Podziel się: