reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Co do laktatora to ja też chciałam już się zaopatrzyć ale kolezanka podpowiedziała że nie wiadomo czy mi się przyda więc po co wydawać pieniądze. A jak urodze i już będzie potrzebny to w każdej aptece się dostanie itd więc nie będzie problemu z kupnem. Więc chyba tak zrobię[emoji5]

A ja tak zrobiłam i zalowalam bo w szpitalu jak miałam nawal pokarmu to chcialam oszslec a jak na zlosc w zadnej nie bylo tego z aventu.

reklama
na kanty..my własnie kupilismy i szczęście że mam męża złotą rączkę. Tu gdzie stykają sie elementy pionowe z poziomymi okazało się że styki drapią
Link do: Klupś łóżeczko z przewijakiem 120x60 Safari Zajączek ułatwia rodzicom zabiegi pielęgnacyjne przy maleństwie. - 245 zł takie kupilismy i są nieprzyheblowane łączenia

O proszę... też chcę takie kupić tylko z szufladą i kolor capuccino.
Czy możesz mi napisać o co dokładnie chodzi z tymi stykami i czy się je ciężko składa?

Witam was, ja dziś spałam rewelacyjnie. Pogoda ponura, ale to nic, ważne, że się coraz bardziej zielono robi:)

A tak z jeszcze innej beczki, espumisan można w ciąży, nie wiecie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Można w ciąży...w szpitalu dawaja w razie usg nerek przy kolce...sama biorę od czasu do czasu jak się zapowietrze

eiktkw7i1lgslap3.png

Witajcie,

Ja jeszcze zalegam w łożku ale powoli muszę sie ogarnąć bo czeka mnie wycieczka do przychodni z moczem ;)

Trzymajcie prosze kciuki bo dzisiaj mam wizytę i sie denerwuje.

Miłego dnia ! ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witajcie dziewczyny...

;)pewnie nawet nie zauwazylyscie ze mnie tu pare dni nie bylo takie tempo macie;)

No u mnie tak sobie..jak mam byc szczera..wczoraj mialam obciazenie glukoza w koncu mam to za soba ale meczylam sie mega. Raz mi cieplo raz cimno raz czuje ze mdleje..raz juz wszystko ok nie dobrze mi i tak w kolko...ale dalam rade..Cukier z palca na poczatku na czczo mialam 81 wiec spoko dzis dostalam juz wyniki pozostale wiec glukoza wszytsko okkkkkk morfologia tez okkkk ale jedyne co mnie martwi :(

Do góry