reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny wraz z bólem kręgosłupa przyszły wzdęcia....znowu te masakrycznie wielkie wzdęcia jak po punkcji.brzuch wydęty..no to teraz to schudnę ;p a karpatka tak na mnie patrzy *-*

Pisanka - ja jestem wlasnie po punkcji i mam takie wzdęcie ze szok. Wydaje mi sie ze nigdy tak nie miałam i takiego bólu jajników tez. Masakrycznie sie czuje, moge tylko leżeć.

Kwiatuszek ja mam tylko menopur rozmieszany i to bedzie tylko ze 100j albo o mniej:( wszystko mi poszlo.
A nie da sie u lekarza na nfz kupic???
Ja wydalam na leki do stymulacji na nfz ok 1.000zl.
Plus leki po punkcji 700zl, ale tam mialam drogi lutinus, jakbys miala lutke to nedzie duzo taniej.

Pisanka - ja jestem wlasnie po punkcji i mam takie wzdęcie ze szok. Wydaje mi sie ze nigdy tak nie miałam i takiego bólu jajników tez. Masakrycznie sie czuje, moge tylko leżeć.
ja też tak miałam . 3 dni wyjęte z życia. miałam problem ze wstaniem z łóżka bo jak napinałam mieśnie to bolał mnie cały brzuch. miałam podejrzenie hiperki ale u mnie to były tylko zwykłe wzdęcia...niby zwykłe a nigdy czegos takiego nie miałam. dzisiaj znów mnie zaczyna bolec ale jestem 5 dpt...kregosłup boli plus mega wzdęcia...skacze na piłce jak mały zajączek

reklama
dziewczyny nie wiem o co chodzi, ale juz 3 dzien pod rząd wieczorem mam zgagę....normalnie tak mnie piecze, że nie mogę wytrzymać... macie jakies dobre sposoby na to cholerstwo?

Do góry