Megi, wiem.... ale musisz wierzyć, że któryś z nich będzie chciał z Tobą zostaćDzieki za pocieszenie, niby to wszystko wiem ale wiesz jak to jest... Czasem trudno byc optymistką.
reklama
Aniko - wpisz mnie na sobotę na ponowne betowanie
Megi - ja podobnie jak Ty, boję się bliźniaczej. Chociaż wczoraj na mieście widziałam urocze dwulatki z kręconymi włosami. Takie do zakochania się :-) I juz łaskawszym okiem myślę o bliźniętach.
Ja wiem ze bliźniaki są cudowne i urocze ale to jednak ciąża podwyższonego ryzyka, ja boję się takie ryzyko podejmować. Kiedyś marzyłam o bliźniakach, dopóki nie przekonałam się co znaczy strach o swoje dziecko nawet jesli ma dopiero centymetr.
Podziwiam wszystkie bliźniacze mamy ze dają radę psychicznie i fizycznie bo to jednak wielki wysiłek dla organizmu. Ale nagroda urocza, uważam ze cudownie mieć dwójkę w tym samym wieku.
Marzen :* chwila dla Ciebie na płacz i żal, a potem wprowadzaj w życie swój plan :* przytulam.
Megi nic nie jest przesadzone. :*
Dzieki, niby wiem, ale wiesz jak to jest, psychika jednak siada.
G
Gość
Gość
Anika, nie mam pojecia, narazie boje sie o tum nawet myslecStrawbelko, niech się Maluchy przytulajakiedy betujesz?
Czy kogoś do kalendarza dopisać?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli boisz się ciąży mnogiej to nic na siłę ( wiodomo prawdopodobieństwo się zwiększa to tak jakby 2 transfery na raz )
Ale Twój spokój psychiczny jest najważniejszy .
Nie wolno Ci się bać znaczy wszystko Ci wolno ale chodzi mi o to byś ruszyła po swoją kruszyne z pozytywnym nastawieniem .
Moja ostatnia stymulacja to totalne zero a dziś zaczęłam następna i idę z nadzieją po bliźniaki.
Robie im pokój Zobacz załącznik 754719
Masz co robic
G
Gość
Gość
Megi bedzie dobrze musi byc!Dziewczyny, mam trzy zarodki z czego jeden jest ładny a pozostałe dwa słabsze. Jutro jadę na punkcję, juz wiem ze do mrożenia napewno żaden nie doczeka. To powtórka z poprzedniej stymulacjiznowu tracę wiarę
![]()
Trzymam kciuki!!!
G
Gość
Gość
G
Gość
Gość
Mam nadzieję ze masz rację
Megi ,spojrz na pr.
Dzieki wielkie, poczytam sobie.
reklama
G
Gość
Gość
Megi ja mialam 3 zarodki, dzis zabralam ze soba 2, a wzielabym nawet 3, tylko 3 to juz bym sie bardzo bala.
Jak trzeci zarodek nie dotrwa do 5 doby, to chyba nigdy sobie nie wybacze ze nie dalam mu szansy.
Megi nie chcesz zaryzykowac z dwoma?
Wiem ze ciaza blizniacza jest podwojnego ryzyka, ale nie znaczy ze taka bedzie
Ja wzielam 2 dzieciaczki i bede sie modlic zeby wszystko bylo dobrze.
Jak trzeci zarodek nie dotrwa do 5 doby, to chyba nigdy sobie nie wybacze ze nie dalam mu szansy.
Megi nie chcesz zaryzykowac z dwoma?
Wiem ze ciaza blizniacza jest podwojnego ryzyka, ale nie znaczy ze taka bedzie
Ja wzielam 2 dzieciaczki i bede sie modlic zeby wszystko bylo dobrze.
Podziel się: