reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tez czytałam juz je :)
Ale Ann jak masz jakieś takie ciekawostki to bardzo proszę dzieł sie;) mnie też to wszystko ciekawi o czym już wiesz. Pochłaniam wiadomości jak ciasteczkowy potwor. Ostatnio się zabrałam za Pubmeda.
Natula porozmawiaj z nim poważnie. A jak nic nie da to moze faktycznie zmień.
Musisz czuć się dobrze.
Czekasz trochę czy działasz odrazu?

reklama
Natula i Marzen całuje i przytulam ;( odpocznijcie i wracać do walki
Marika no super wiadomosc, widzicie dziewczyny czasem coś się w nas odblokuje i potem jest radość
Annemarie ja bym w życiu nie wytrzymała bez sprawdzenia chyba bym oszalała ale guru jesteś twarda ;))

Dziewczyny coraz bliżej wtorku i coraz bardziej się boje co wyszło z badań genetycznych;/ mam nadzieję że dostaniemy zielone światło;))

Mocne &&& za jutrzejsze bety Martka83 i Ewelin u was tyo czysta formalnośc ale wy już o tym wiecie;))))

Dzień dobry bardzo.
Kolejny dzień pełen emocji!
Martka, Kasia_Basia, Ewa kciuki za wysokie wyniki.:*
Ew kciuki za betę i żebyś sprawdziła wynik i nam tu podała :*
Kamka za pechole!
Megi niech moc bedze z Tobą i kropek na stałe! :*

Miłego dnia życzę! I pogodnego.
U mnie się zapowiada na deszczowo-pochmurny dzień.

reklama
Natula przykro mi kochana.
Kojarze Twojego lekarza, taki typ, ciezko z nim sie dogadac, zmien lekarza, moge Ci polecic dr P. Pierzynskiego - swietny specjalista, dobry kontakt, czy to telefonicznoe czy mailowo, naprawde stara sie pomoc indywidualnie kazdej parze, no i ma szczesliwa reke... wygoogluj go sobie. On tez pracuje w Klinice.

Do góry