Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natula tez tak czulam. I tez bolało. Wariowalam tylko bo nie wiedziałam co dalej. Nie miałam planu.
mamy jeszcze 1 mrożaczka ;/
jeśli chodzi o plan to zastanawiam się czy powinnam zrobić jakieś dodatkowe badania.
Wiecie jakoś ze spokojem przyjęłam tą porażkę :/ Boli, ale jakoś od początku miałam przeczucie, że nie tym razem...
Megi-znalazlas list milosny na pr.??
tak,tak chce zrobic ,bo chce jak najdluzej cieszyc sie ,ze sie udalo( nie wiedzac prawdy) odpedzam godzine zero.chyba ze mnie lekarz zmusi,to nie bede miala wyjscia.
No to ciekawe jeszcze takiego nie znalazłam, w sumie nie szukalamforum na ktory zadwane sa pytania do embriologa
Megi-mnie to cholernie ciekawi i wiem przynajmniej ze odpowiada ktos kto ma pojecie.Duzo ciekawych rzeczy mozna znalezc.![]()
Megi ja godzinę po becie juz chciałam coś wiedzieć.nie dogadalam się z dr od razu a potem przeź tel było ciężko. Oczywiście on stwierdził, że nigdy nie zakłada, że się nie uda i dlatego mi nic nie powiedział, a poza tym nikt "normalny" nie pyta go o krio 1h po negatywnym teście
tak, że ekhm
![]()
Jakby nie patrzyć to jeden do ciązy wystarczy![]()
Kurde ja mam 3 i się boję, że nie podolaja i trzeba będzie drugi raz zaczynać.