reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Marzeń, bardzo dobry plan:) kibicuje! I właśnie sie zastanawiam, gdzie nad morze pojechać pojechać czerwcu. Może coś mi polecacie?:)

Megi, relanium lepiej skonsultować skonsultować z lekarzem. Myślę, ze sie zgodzi i powie jak i ile brac:)

reklama
Megi, i to oczywiscie jest na receptę! Zazwyczaj się bierze do 3-4dni po transferze. Ja brałam go też.przy krwiaku, ale wszytsko pod kontrolą lekarza

Marzeń, bardzo dobry plan:) kibicuje! I właśnie sie zastanawiam, gdzie nad morze pojechać pojechać czerwcu. Może coś mi polecacie?:)

Megi, relanium lepiej skonsultować skonsultować z lekarzem. Myślę, ze sie zgodzi i powie jak i ile brac:)
Ja myślę o Międzyzdrojach :) Nigdy nie byłam i jakoś mnie tam ciągnie :)
Aniko jeśli nie byłaś w Darłówku to też polecam. Mam tam rodzinę, a teraz po odnowieniu wygląda fantastycznie :)

My mielismy a w zasadzie mamy wykipuiona wycieczke do Grecji...wykupilismy ja pod koniec roku na czerwiec, bo uznalismy ze napewno i tak sie nie uda i tak. W tamtym roku zrezygnowalismy z wakacji bo jak bede w ciazy to lepiej dac sobie spokoj , no i ani ciazy ani wakacji a teraz ooo :) Ale nie lecimy ja bylabym na polmetku troche strach. Zreszta wydac tyle tysiecy i lezec pod parasolem troche wedlug mnie glupota, a nie daj Bog cos by sie zadzialo a tu obcy kraj??! Bardzo mi szkoda hehe nastawilam sie ,ale wlasnie to przyklad ze los jest przekrony ! Wplacilismy nieduza zaliczke... teraz jeszcze nam przyjdzie zaplacic kilka % kary za rezygnacje :) Jeszcze i tak dzisiaj pojade ja przelozyc na koniec sierpnia , bo ja do konca nie wierze jakos w to wszystko i gdyby sie cos nie daj Bog stalo , zawsze chociaz pozostanie male pocieszenie w postaci wycieczki,a jak wszystko bedzie ok no to trudno.... na nastepny rok sie gdzies myknie :)

Anika zależy co lubisz. Jak spokój ( względny, bo w sezonie nad morzem ciężko o to) to ja proponuję Rewal. Uwielbiam tam jeździć. My mamy rzut beretem nad morze. W lato to raz w tygodniu najmniej jesteśmy.

Anika zależy co lubisz. Jak spokój ( względny, bo w sezonie nad morzem ciężko o to) to ja proponuję Rewal. Uwielbiam tam jeździć. My mamy rzut beretem nad morze. W lato to raz w tygodniu najmniej jesteśmy.
O widzisz podsunęłaś mi kolejne miejsce, w którym nie byłam :) Muszę się w końcu zdecydować co wybrać :D

reklama
westaice tez bym chciala tak blisko morza mieskzac - czuje sie nad morzem jak u siebie - uwielbiam ;)
My bylismy kilka razy w Jastrzebiej Gorze - cisza spokoj podobalo mi sie , Jarsoławiec tez niezly ;) i Pogorzelica tez mi sie podobala ;)

Do góry