Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myślę o MiędzyzdrojachMarzeń, bardzo dobry plankibicuje! I właśnie sie zastanawiam, gdzie nad morze pojechać pojechać czerwcu. Może coś mi polecacie?
Megi, relanium lepiej skonsultować skonsultować z lekarzem. Myślę, ze sie zgodzi i powie jak i ile brac![]()
My mielismy a w zasadzie mamy wykipuiona wycieczke do Grecji...wykupilismy ja pod koniec roku na czerwiec, bo uznalismy ze napewno i tak sie nie uda i tak. W tamtym roku zrezygnowalismy z wakacji bo jak bede w ciazy to lepiej dac sobie spokoj , no i ani ciazy ani wakacji a teraz oooMarzeń, bardzo dobry plankibicuje! I właśnie sie zastanawiam, gdzie nad morze pojechać pojechać czerwcu. Może coś mi polecacie?
Megi, relanium lepiej skonsultować skonsultować z lekarzem. Myślę, ze sie zgodzi i powie jak i ile brac![]()
O widzisz podsunęłaś mi kolejne miejsce, w którym nie byłamAnika zależy co lubisz. Jak spokój ( względny, bo w sezonie nad morzem ciężko o to) to ja proponuję Rewal. Uwielbiam tam jeździć. My mamy rzut beretem nad morze. W lato to raz w tygodniu najmniej jesteśmy.
No bo ja spać nie mogłam i dlatego już byłamDziewczyny jesteście błyskawice. Ja jeszcze w pościeli a wy już krew oddałyście
Trzymam kciuki za nas wszystkie dzisiaj. Oby to byl cudowny dzień![]()