reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

:):) bedziesz miala co testowac hehe:)

Chcialam miec wiecej testow na ten cykl bo odkad ostawilam antykoncepcje to nie zauwazylam ani razu objawow owulki :/ i dlatego chce sprawdzic kazdy dzien cyklu. Wczesniej doskonale wiedzialam kiedy byla owulka a teraz nie mam pojecia :/

No wlasnie, cykle mi sie rozregulowaly. Wczesniej mialam DOSLOWNIE co do godziny! A teraz wyglada to tak:
c031d5eaf94203e3a579abe242cce251.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chcialam miec wiecej testow na ten cykl bo odkad ostawilam antykoncepcje to nie zauwazylam ani razu objawow owulki :/ i dlatego chce sprawdzic kazdy dzien cyklu. Wczesniej doskonale wiedzialam kiedy byla owulka a teraz nie mam pojecia :/

No wlasnie, cykle mi sie rozregulowaly. Wczesniej mialam DOSLOWNIE co do godziny! A teraz wyglada to tak:
c031d5eaf94203e3a579abe242cce251.jpg

hmmm ja np na owulke cycy zawsze sluz i brzuch boli..
w tym miesiacu zero sluzu z reszta dwa miechy temu tez go nie widzialam sam bialy wiec nie wiem od czego to zalezy ale widzisz nie mialam w tym cyklu plodnego a zaszlam w ciaze moze sluz nie jest wyznacznikiem:) cycki w tym tak samo mnie nie bolaly moze kazdy cyl jest inny :)
aa brzuch Cie nie boli??
Moze jeszcze organizm bo tabletkach sie nie przestawil
Ja pamietam jak bralam tabletki ale bardzo krotko to po odstawieniu mialm mega owu az ze mnie cieklo:)

hmmm ja np na owulke cycy zawsze sluz i brzuch boli..
w tym miesiacu zero sluzu z reszta dwa miechy temu tez go nie widzialam sam bialy wiec nie wiem od czego to zalezy ale widzisz nie mialam w tym cyklu plodnego a zaszlam w ciaze moze sluz nie jest wyznacznikiem:) cycki w tym tak samo mnie nie bolaly moze kazdy cyl jest inny :)
aa brzuch Cie nie boli??
Moze jeszcze organizm bo tabletkach sie nie przestawil
Ja pamietam jak bralam tabletki ale bardzo krotko to po odstawieniu mialm mega owu az ze mnie cieklo:)
Brzuch nie boli. Sluzu tyle co kot naplakal. Jajnikow nie czuje.

3 lata temu jak odstawilam tabsy to od razu wszystko wrocilo do normy. Teraz jakos ogranizm mi zeswirowal :/

Brzuch nie boli. Sluzu tyle co kot naplakal. Jajnikow nie czuje.

3 lata temu jak odstawilam tabsy to od razu wszystko wrocilo do normy. Teraz jakos ogranizm mi zeswirowal :/

Ja w tamtym miesiacu owu chyba w ogole mialam zamiast na poczatku to pod koniec ciezko tak bez sluzu rozpoznac wiec opieralam sie na bolu brzucha ale widocznie nie pyklo ;p
No cos tam Ci sie poprzesuwalo ale to moze przez tabletki wiesz ze antykoncepcja wcale nie musi regulowac cykli.
ja zawsze tez mialam regularnie odkad zaczelam pracowac to mi sie cos poprzestawialo i nieraz cykle 40 dniowe mialam:)
Glowa do gory wszystko wroci do normalnosci i bedzie bobas:)

Ja juz lecialam do gina po skierowanie na hormony bo mysalam ze jak sluzu nie ma to i owulacji nie ma a tu okazalo sie ze w ciazy jestem:)
Zrob testy to sie dowiesz a zawsze mozesz isc do gin
To normalne ze cos czasem moze sie spoznic i przesunac taka natura nie jest zle u Ciebie:) :*

Ostatnia edycja:
Dziekuje za wiare! ;* i ja mam nadzieje, ze uda sie teraz kazdej po kolei! Mnie juz pewnosc opuscila, tylko nadzieja zostala ;D

OlciaMagda, dobrze ze chociaz Snap jest, to widze jak brzuchol rosnie ;*

CZY MINKA NAS CZYTA? Co u Ciebie Mala? Kasiu, jakbys miala z nia kontallt to pozdrow ja ode mnie serdecznie..!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane. mi w pracy net szaleje i za bardzo mi się nie wczytuja posty. ..
pogoda się jakby poprawiła. .. właśnie wróciłam z terenu. dziś szefowstwo ma narady u nas... ciekawe co wymyślą[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Życiowa hej :) mi net w domu też szaleje , może zbliża się koniec świata w kotlinie jg :D

My dzisiaj mamy lazenie po urzędach bo ta firmę otwieramy :)

A z dobrych nowiny jeszcze to kiedyś dodawałam tv na gwarancję co wam pisałam ze oddali zepsuty jeszcze bardziej. W ramach rekompensaty dostajemy większe tv haha! Mój mąż wniebowziety :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry