reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Cześć dziewczyny :-) jeszcze nie zdążyłam nadrobić wszystkich postów niestety , nie pisze bo poprostu nie mam czasu musiałam wrócić trochę do pracy , ale nie ma źle ani cieżko , w tamtym tygodniu jak zagladnelam na forum to chciałam napisać ale przykro mi sie zrobiło bo widziałam jakieś kłótnie , juz nie pamietam kto do kogo , ale nie był to juz pierwszy raz dlatego odechcialo mi sie pisać w tym dniu . Mniejsza z tym . U mnie wszystko ok dziś sie zaczął 21 tydzień ;-)
Musiałam tez zabawić dziecko szwagierki bo była chora wiec wyobraźcie sobie ja w ciąży a ze mną maluch 1,5 miesięczny , nie spałam 2 noce ...
Spróbuje pisać na bierząco mam zbyt dużo stron do nadrobienia :-)
buziaki :-)

Hej Ola :* fajnie , że wszystko oki :)

My wróciliśmy i trzeba było ogarnąć jame i zakupy jakieś machnąc bo lodówka pustkami świeciła :) Ja kupiłam sobie dodatkowo legginsy i baleriny na wiosenke mimo, że pogoda unnas do luftu. Ale poczekają na swój czas. Wszyscy dookoła zszokowani wielkością mojego bębenka :D 2 tygodnie jednak robi różnicę hehe
Siedzę teraz pod kocem, pije herbatke i próbowałam zmusić dziecia żeby dla ojca trzepnal po brzuchu tak żeby zafalowal ale niestety jest delikatny :)

Trzymam kciuki za Was kochane. Ciesze się, że taki optymizm w Was. Madziu a do Ciebie mam nadzieje , że też zawita[emoji14]starania były to czekamy na owoce.

Aniu podobno niektóre kobiety czują ciążę od razu wiec mam nadzieję, że ten cykl faktycznie jest Twój. Ale nie tylko Twój bo jeszcze reszty bab :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka ja tez sobie kupilam ladne bluzeczki dzisiaj i balerinki bylam z mama na zakupach pogoda niedlugo sie zrobi:)
W ogole to masz chyba sobowtora bo myslalam ze Ciebie widzialam we Wroclawiu dzisiaj hahaha:p

Aniu trzymam kciuki no i za MadzieCzana i reszte :*:*
Wpierdzielilam kotleta i pol gara brokul:D

reklama
Do góry