reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej kulciu ciesz się mezem:*

Życiowa dzisiaj to nawet za przeproszeniem pipa mnie boli taki bol rozchodzacy się i mnie czasami boli tam na dole to chyba normalne?
Bo nie bede czytać juz nic na necie

reklama
mnie na początku też podwozie bolało. .. później pachwiny jajniki cały brzuch. czasami klulo czasami bolało. ale to normalne. ból do zniesienia wiec bez nospy się obyło. .. ale wiem ze to dopiero początek hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

To dobrze ze mam się kogo zapytać :*
:) mnie tez czasem kluje ..

Mam nadzieje ze zobaczę juz coś w czwartek bo jajo zniose no ale jak beta tak ładnie rośnie no to nie ma chyba opcji zeby cos zle bylo?:)
Ale juz mniej narazie swiruje heh

Witaj Dzwoneczku, to czekam jutro na relacje.

Madziu to mój 7 cykl starań.
Poronienie miałam w zeszłym roku w marcu i potem przez pół roku nie mogliśmy się starać, przez te szczepionki na ospę.

Też trzymam kciukasy za Wasze kreski w tym miesiącu..! Dacie rade! Wierzę w to całym serduchem <3

My starankowo, i w ogóle miła niedziela u rodziców eMa. Miło i rodzinnie!

Może to głupie, i pewnie się rozczaruję, ale przez moment miałam silną pewność, że ten cykl jest moim cyklem. Nie wiem skąd, nie wiem jak. Ale miałam taka chwilke małą.. Już mi przeszło, ale nadzieję mam nadal, że w urodziny eMa będę mogła powiedzieć: "Kochanie, jestem w ciąży!"

W ogóle to planujemy zaszaleć i do restauracji Amaro się wybrać. Zabukować stolik na kiedy nam tam wyznaczą i raz w życiu zjeść w takiej "knajpie" ;D jeden z lepszych pomysłów eMa mojego kochanegoooo!

Dzwonek, daj znać ;* co z Violą? Staraczki, nie poddajemy się i działamy, działamy! kiedyś się uda. Madziu, nie czytaj póki co o takich pomocach z ciążą. Na pewno Ci się uda i Ziemniaczek będzie miał rodzeństwooo!

Hej dziewczyny :) :*

Milego wieczoru! Moj K wlasnie gotuje krewetki z warzywami <3 a ja ogarniam troszke dom.

Zamowilam testy owulacyjne. Mam nadzieje, ze szybko przyjda bo wg apki owulke powinnam miec 29 kwietnia :):):):)
64f6b198f513dfbbb78a6368f7907a62.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry