magoo
Fanka BB :)
oj, to nie do Ciebie... Ty będziesz miała śliczną blond córeczkę.ze co, ze juz mi drugiej ciazy zyczysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj, to nie do Ciebie... Ty będziesz miała śliczną blond córeczkę.ze co, ze juz mi drugiej ciazy zyczysz?
jestesmy brunetami oboje mega ciemnymi hehehoj, to nie do Ciebie... Ty będziesz miała śliczną blond córeczkę.
nie dziala mi aparat, jak bede w domku to Tomka tel robie foto, ale jest cudna kreska taka ciemnaLux, gratulacje!!!szybko sie udało!!
czekam tez na fotę testu!!! Dawaj od razu byle jaka, potem wrzucisz lepsza
![]()
nie dziala mi aparat, jak bede w domku to Tomka tel robie foto, ale jest cudna kreska taka ciemna
i nie tak szybko, bo teraz trzeci cykl a lacznie jakis 16-17 cyklTo czekamy niecierpliwie![]()
i oby tym razem byl szczesliwy finalWażne że się udało ☺