ewelin86
Fanka BB :)
O to super by byłoW razie gdyby robił jakieś problemy daj znać to Ci wyśle z mojego zapasu
Mam chyba obydwa rodzaje luteiny i lutinus gdybyś potrzebowała. :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to super by byłoW razie gdyby robił jakieś problemy daj znać to Ci wyśle z mojego zapasu
Mam chyba obydwa rodzaje luteiny i lutinus gdybyś potrzebowała. :*
mi 27
jak nie to pisz smialo.O to super by byłomam nadzieję, że jutro uda mi sie na wizytę załapać
![]()
Ja nie miałam w ogóle, a jestem juz po 3 punkcjach![]()
mi 27![]()
Raczej to tak wszystko pięknie nie wygląda chodź są wyjątki . Nastawienie ze się uda jest najlepszy nastawieniem i tego się trzymaj ale bądź świadoma ze organizm może mieć fochaJa mowię sobie ze robię tylko jedno podejście do invitro ale w sumie nie wiem co zrobię jak nie uda sie cos za pierwszym razem :/ my to zreszta komercyjnie robimy zabieg ;(
Ja ostatnia miałam 23.03 z cyklami 28 dniA mi różnie 22 lub 20. Od terminu @ liczycie? Ja mam 20.03