reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny po wizycie. Były tylko wyniki kariotypu które są ok lekarz mnie zbadał pobrał cytologię i ureoplazme. Dostałam dzisiaj już gonadepytl czy jakoś tak i jutro zaczynam zastrzyki. Przed następną wizyta badania wirusologiczne progesteron i estradiol;) powoli zaczynam wierzyć że coś się dzieje. Dzisiaj byłam w takim lekargu że mój M mówi do mnie Ej ciesz się zaczynamy. Punkcja gdzieś około 6 mają jak dobrze pójdzie.
Mój M poprosił dzisiaj o prezent na urodziny w czerwcu chce pozytywna betę i dwie kreski na teście może się uda;))
Anika wpisz mnie proszę do kalendarza na 29.04. wizyta w czasie stymulacji.

Witajcie dziewczyny po wizycie. Były tylko wyniki kariotypu które są ok lekarz mnie zbadał pobrał cytologię i ureoplazme. Dostałam dzisiaj już gonadepytl czy jakoś tak i jutro zaczynam zastrzyki. Przed następną wizyta badania wirusologiczne progesteron i estradiol;) powoli zaczynam wierzyć że coś się dzieje. Dzisiaj byłam w takim lekargu że mój M mówi do mnie Ej ciesz się zaczynamy. Punkcja gdzieś około 6 mają jak dobrze pójdzie.
Mój M poprosił dzisiaj o prezent na urodziny w czerwcu chce pozytywna betę i dwie kreski na teście może się uda;))
Anika wpisz mnie proszę do kalendarza na 29.04. wizyta w czasie stymulacji.
Super wieści :) w końcu się doczekałaś :) A teraz jak szybko zleci, sama zobaczysz:) Nie wiadomo kiedy i będzie dzień punkcji :)

Butterfly ja też będę mieć w Katowicach w Provicie ale mi mimo wieku(27) lekarz pytał czy podajemy 2 czy 1 zarodek. Zdecydowaliśmy się na 2 żeby zwiększyć prawdopodobieństwo i będziemy się cieszyć jak będą bliźniaki☺ dziwne że Ty nie mogłaś wziasc 2

Butterfly ja też będę mieć w Katowicach w Provicie ale mi mimo wieku(27) lekarz pytał czy podajemy 2 czy 1 zarodek. Zdecydowaliśmy się na 2 żeby zwiększyć prawdopodobieństwo i będziemy się cieszyć jak będą bliźniaki[emoji5] dziwne że Ty nie mogłaś wziasc 2
To dziwne....bo ja tez w Provicie i mi sie embriolog 3 razy pytala czy mam skonczone 35 lat zanim podala 2 zarodki.
Nie jest tak ze trzeba miec skonczone 35 lat?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Super i tak trzymaj!!! Ja też miałam gdzieś tam z tylu głowy myśli że sie nie uda. Jak czytałam że dziewczyny mialy po 4-5 transferów i nic to bralam pod uwage ze wyszlam na wojnę i że może potrwać trochę póki wygram.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za 1 stymulacja do in vitro bałam się hipetki wszystko wszystkiego innego byłam świadoma . Ale nie brałam pod uwagę ze nie będzie jajek tak się bałam hipetki że aż jajka się wystraszyly i nie było żadnego :errr: teraz myślę jak będzie hiperka to będzie przeżyje nie ja pierwsza nie ostatnia. ....dawki mam większe niż ostatnio

reklama
Zawsze wydawało mi się, że trzeba mieć skończone 35 lat, żeby 2 podać. A jednak okazuje się, że nie koniecznie. Ale czy Wy na fundusz czy komercyjnie podchodzicie, bo to może też mieć znaczenie.
Może też zależy jaka historię choroby macie

Do góry