reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie mam pojęcia jeśli chodzi o zioła. Nie pije bo nie lubię i nie miałam potrzeby się dowiedzieć.

Ja pije wodę albo soki ale takie sto procent. Mam sokowirówke i czasem ja uruchamiam ale szczerze mówiąc z lenistwa nie chce mi się jej myc bo to kupa roboty i kupuje jak ten dziad. W ogóle to mój mąż zorientował się ze jestem w xiazy jak kupiłam sobie sok marchwiowy którego nie lubiłam i do teraz poje a przed ciążą fuj fuj.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I dobrze ja tez bym tam zrobiła hamy jedne:/
Mi lekarz mówił zebym pil zielona herbatę w ciąży ..
Ja ziola uwielbiam :D
Sok marchwiowy tez kupuje taki z cymesa jednodniowy no mega pyszny słodziutki taki:)

czesc dziewczynki!!
ja przezylam odwiedziny tesciow i bratowej..ale moj maz obrazony na mnie wyszedl z domu i jeszcze go nie ma.

jakas ta sobota jest kiepska,zimno szaro..
mam nadzieje,ze wasze sa lepsze!:)
kasiamarysia jak urodzinki spedzilas?
viola sliczna fasolka:):)
madzia jak z twoim mezem?zgoda??no i jak sie czujesz?
ola ja powien ci mialam kiedys taka smieszna akcje:)ty sie boisz ze cie bedzie mdlilo..ja w ciazy z synkiem raz jechalam autobusem do moich rodzicow i zachcialo mi sie tak siku ze musialam po drodze wysiasc na jakies wiosce i sikac za przystankiem!!nastepny autobus byl za godzine..od tamtej pory jezdilam juz tylko autkiem:)

czesc dziewczynki!!
ja przezylam odwiedziny tesciow i bratowej..ale moj maz obrazony na mnie wyszedl z domu i jeszcze go nie ma.

jakas ta sobota jest kiepska,zimno szaro..
mam nadzieje,ze wasze sa lepsze!:)
kasiamarysia jak urodzinki spedzilas?
viola sliczna fasolka:):)
madzia jak z twoim mezem?zgoda??no i jak sie czujesz?
ola ja powien ci mialam kiedys taka smieszna akcje:)ty sie boisz ze cie bedzie mdlilo..ja w ciazy z synkiem raz jechalam autobusem do moich rodzicow i zachcialo mi sie tak siku ze musialam po drodze wysiasc na jakies wiosce i sikac za przystankiem!!nastepny autobus byl za godzine..od tamtej pory jezdilam juz tylko autkiem:)
Hahahaha dobre:D
No Tatinko ja od siebie lajt bo chwile mam i jestem a odkad jeżdżę z Wrocławia to półtora h spoko gdyby mnie nie mdlilo a pociągów nie ma do Lubina tylko same busy wiesz gdzie Lubin nie?
A jak mam wymiotowac ludziom nad uszami to trochę glupio bym się czuła
Juz raz jak nie wiedziałam ze jestem w ciąży to wymiotowalam ujechalam z głównego do swiebodzkiego :/

Ola zielona herbata ma dużo antyoksydantów, które unieczynniają kwas foliowy, dlatego picie jej we wczesnej ciąży może być szkodliwe. Poza tym czytałam artykuł w czasopiśmie medycznym, w którym było napisane ze wpływa tez niekorzystnie na kształtowanie układu krążenia u płodu. Dlatego choć bardzo ją lube i piłam hektolitrami odkąd sie staram o dzidzi przestałam

Jejku Ola aż do Lubina jeździsz do szkoły. .. chce ci się? ja ostatni semestr z Legnicy do Jeleniej jeździłam jak licencjat robiłam i to była dla mnie masakra a autem jeździłam. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry