reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kamila - ja biorę clo i dobrze się czuje:)
Tylko na noc lykaj:)
India - łącze sie w chorobie:* nam kaszel jak 20 letni palacz:)
Mamakulka - nie denerwuj sie:) i nie czytaj internetów! Mój synek miał cyste erupcyjna na dziasle a w internecie czytałam ze to na 100% rak.
Ola - mój mąż mi pomaga przy Gabrysiu ale ostatnio mu coś pod deklem sie dzieje:/

reklama
Ja sie z mdlosciami uchowalam. Pamietam, ze dzwoneczek cierpiala potwornie.
Kamila, ja nic na temat clo nie wiem.
Viola, slicznusi maluszek. Kiedy masz genetyczne??
Ja wlasnie zrobilam sobie miksture Czarnej z cytryny, imbiru i miodu. Juz mi troche lepiej niz rano, najgorzej po nocy odkaslac to wszystko

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India nic mi nie mowila o żadnych genetycznych, nastepna wizyta za 4tyg i znów usg bo mam na każdej wizycie. I to jest właśnie to o co kiedys pytalam - ze nie kojarzylam w pierwszej ciąży żebym miała takie badanie i teraz wychodzi na to że nie będę miec...

A co do mdłości i złego samopoczucia to u mnie w tej ciąży praktycznie zero. Cos tam pomdlilo na początku a teraz wszystko ok :) gdyby nie moje zatoki które juz dwa razy się odezwaly i zapalenie ucha przez to to bylo by super :)

Jezus maria Czarna Madziu! Internet jest popierdolony za przeproszeniem. Masakra , tak potrafią zdolowac człowieka. Pozyczylam do poniedziałku ciśnieniomierz i zaopatrzylam się w produkty zbijajace ciśnienie wiec luz.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cisnienie wyszło mi o 16.30 128\78 chyba jest ok co nie?

Dziewczyny na mdłości spróbować można wodę z imbir em. Mnie osobiście nie pomagało al podobno jest dobre.

Dorka jak ząbki?

India no ale Cię dopadło koszmar. Ale taka pogoda teraz.

W ogóle to schudłam ten 1 szalony kilogram i chyba już nadrabiam Bo zezarlam bezczelnie pół arbuza. Cukier mi skoczy jak nic ale póki krzywej nie zrobilam to jem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia krzywa jest obowiązkowa w ciąży nie?
Haha bezczelnie mówisz ja tez wczoraj pol arbuza zezarlam:D
A Igi nie kopie jak cukru dostanie? :)
Ja juz chciałam iść do apteki żeby mi coś poleciły ale moj mówi ze nic nie ma pewnie dla kobiet w ciąży:/

Ola, Kasia mi na mdłości moja ginka dała próbkę tego.
1461425917-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry