reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
jestem już ja to mam z tymi nerwobólami:(:(:( chwyci mnie ból tak jakby żołądek opasający i plecy mnie bolą i już wtedy tylko się położyć
a mój mąż napisałem na Twoim forum i się cieszy;d

Ojjj dawno mnie tutaj nie było ale widzę że napięta atmosfera. Ja należę do grupy osób którym nóż w kieszeni się otwiera na hasło "ciąża to nie choroba". ale już zamilknę :)

@Wiktorka88 O podziwiam i teraz podkreślam że pisze MOJE ZDANIE na przepracowanie całego okresu ciąży ... i tak nikt Ci nie będzie tego pamiętał że chodziłaś z brzuchem do 9 miesiąca. To Twoja pierwsza ciąża ? jeżeli tak to odpoczywaj ile się da, leż do góry brzuchem bo jak urodzi się maleństwo nawet nie wiesz jak Twoje życie się zmieni a 5h snu ciągiem to będzie zbawienie. Zresztą to Twoja sprawa mnie trochę dziwi takie podejście, ale jak jesteś pracusiem to tylko pogratulować pracodawcy takiego pracownika.

Neilaa- a ja akurat wracałam (mimo rocznego urlopu juz mozliwego w 2013 r.) po 7 mies. do pracy, w ciazy chodziłam do 7 miesiąca (bo bardzo dobrze się czułam) i szef pamiętał, że byłam w pracy i docenił mnie po powrocie zarówno finansowo jak i powierzeniem mi super stanowiska. Wiec naprawde zdarzają się wyjątki, nie każdy pracodawca jest zły ;-) teraz również zamierzam pracować do 7 mies. i już z szefem wszystko uzgodniłam. Nie czułam się źle zostawiajac syna pod opieką zaufanej osoby, szczesliwa mama to szczesliwe dziecko- a ja potrzebowałam również samorealizacji, nie tylko na polu bycia mamą. Wiadomo sytuacje są rózne i dlatego ni obstaję ze mamy maja robic jak ja- maja robic aby dla nich i dla dziecka było ok ;-)

Rzesy 1:1 super mi sie podobaja, ale juz 2:1 nie za bardzo. Niektorym dziewczynom super pasuje. Ja wlasnie wrocam z pracy, padam na ryj po prostu.

reklama
Do góry