reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja na aplikacji nie widzę w ogóle. Jak zaloguje sie przez przegladarke to wszystkie widzę. Niestety rzadko to robie bo tak jest mi wygodniej a na komputer nie siadam bo moj synek chce jajo zniesc jak mnie tam widzi. Krzyczy strasznie ze on tez chce wiec dalam sobie spokoj z siadaniem tam :D

Widzicie suwaczki? Zrobilam sobie ale I Tak ich nie widze . I waszych tez nie. U jednwj tylko widze niku nie pamietam.(u Piotrowska) Mozna na telefonie he widzuec ?

Ja u Ciebie nie widzę suwaczka. U innych widzę jak obróci tel z pionu do poziomu. Ale ja działam tylko w telefonie na przegladarce. Aplikacja ma za dużo wad jak dla mnie.

Wg miesiączki to tak jak Ty 5t4d
emoji1.png
ale to się już powinno nazywać 6 tydzien prawda? No bo 6ty trwa... a dr mówiła, że to 5ty. Wiec juz nie wiem jak to liczą. Podobno później z usg wychodzi jeszcze inaczej..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
dokladnie niby 6 tydzien nam leci.ale ja niewiem dokladnie ja
ale tak jak mowisz usg bedzie jeszcze rozne daty pokazwac , wazne zeby wszystko bylo dobrze.
Juz kiedys mialysmy dyskusję na ten temat ;) ja zanm właśnie te dwie szkoły. Ja mam dziś 9 tydz 1 dzien i niektorzy lekarze liczą ze to 9 tydz a inni ze poczatek 10. Ja sama sie w tym gubię i podaje zawsze tak 9 plus 1. Niech sobie sami wyliczaja:D

ja
Widzicie suwaczki? Zrobilam sobie ale I Tak ich nie widze . I waszych tez nie. U jednwj tylko widze niku nie pamietam.(u Piotrowska) Mozna na telefonie he widzuec ?
ja na tel w aplikacji nie widze , na laptopie widze . choc u ciebie to na wet na lapku nie widze zadnego.

chyba jest mi znowu niedobrze.jakos tak dziwnie mi.ale do zygania mi daleko ;)

dzisiaj bylam w sklepie i musialam, , po prostu musialam wziasc kapuste kiszona ;D

reklama
Do góry