reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Agatek ja sie nie chce wymadrzac, bo ja sama nie wiem ile tego progesteronu trzeba brac, bo kazdy bierze inaczej.
Ja wczesniej bralam 3×1 Lutinus.
Potem przy plamieniach lekarz kazal zamienic na 2×2 duphaston. No ale ja dopiero jestem na samym poczatku ciazy, wiec nie wiem jak to sie ma wszystko do wieku ciazy.
Pewnie i tak nie pomoglam:(
a ja biore 3x2 ,zyje i nic mi po tym nie jest :)

reklama
Gosia,nic sie nie stanie,nie denerwuj sie,zostaw sobie nerwa na potem,przyda sie:)

ale takiego numeru nie rob,jak bedziesz brala zastrzyk na pekniecie pecherzykow z hcg, bo mozesz namieszac,jest bardzo wazne zachowanieodpowiedniej ilosci godzin pomiedzy zastrzykiem a punkcja.

A powiedzcie mi czy cos sie stanie jak sie dzisiaj 45 minut spoznilam od godziny zastrzyku czy jest jakis przedzial czasowy na ich wykonanie
Nic się nie stanie mnie kazali o tej samej ale jak z jakiegoś powodu nie będę mogła to godzina przed czy po ustalonej porze - to nic się nie stanie .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry