reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy jest sens zwiekszyc dawke duphastonu? Biore 2x dziennie co 12 godz., ale mysle, czy by nie brac 3x dziennie co 8 godz. Nadal plamie stad moj pomysl...
Agatek ja sie nie chce wymadrzac, bo ja sama nie wiem ile tego progesteronu trzeba brac, bo kazdy bierze inaczej.
Ja wczesniej bralam 3×1 Lutinus.
Potem przy plamieniach lekarz kazal zamienic na 2×2 duphaston. No ale ja dopiero jestem na samym poczatku ciazy, wiec nie wiem jak to sie ma wszystko do wieku ciazy.
Pewnie i tak nie pomoglam:(

reklama
Juz po grilu obylo sie bez piwka nie potrzebuje tego az tak bardzo pije sporadycznie wiec nie sa to dla mnie jakies katusze ;) chcialam sie troche wyluzowac :)

Wlasnie przed kolejnym zastrzykiem mam nadzieje ze nie bedzie bolec bo wczoraj to przez godzine czulam :) no ale trudno trzeba to przetrwac dla fasolki

A powiedzcie mi czy cos sie stanie jak sie dzisiaj 45 minut spoznilam od godziny zastrzyku czy jest jakis przedzial czasowy na ich wykonanie

Anamarie ja w tym forum wogole sie nie orjetuje az glupio przyznac ale nie moge znalezc tego slownika niestety.

Marluna jak miło widzieć cię wśród nas:-) :):-) :):-) :)

Na górze strony masz zielony kwadrat GRUPY wchodzisz w to i tam jest na czarnym tle SL to jest ten słownik in vitro. A ty w Naszych Historiach też nie jesteś?

Niby powinno brać sie mniej wiecej o tej samej porze ale 45min to nie jest tragedia. Na pewno nic się nie nie stało.

Uff no coz troszke grill sie przeciagnal masakra normalnie tak wszystko w punkt musi byc to jest chyba dla mnie zabieganej osoby najgorsze moglam zaczac brac po 20 wtedy zazwyczaj w domu juz jestem :)

reklama
Anamarie ja w tym forum wogole sie nie orjetuje az glupio przyznac ale nie moge znalezc tego slownika niestety.

Link do kalkulatora terminu porodu po invitro / inseminacji: Link do: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination

Link do listy lekarzy z całego świata uprawnionych do wykonywania usg prenatalnego w 11-13 tc. Przydatny również dla dziewczyn mieszkających na stałe za granicą i szukających polskiego lekarza: Link do: The Fetal Medicine Foundation /

Do góry