reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny czy jest sens zwiekszyc dawke duphastonu? Biore 2x dziennie co 12 godz., ale mysle, czy by nie brac 3x dziennie co 8 godz. Nadal plamie stad moj pomysl...
Agatek ja sie nie chce wymadrzac, bo ja sama nie wiem ile tego progesteronu trzeba brac, bo kazdy bierze inaczej.
Ja wczesniej bralam 3×1 Lutinus.
Potem przy plamieniach lekarz kazal zamienic na 2×2 duphaston. No ale ja dopiero jestem na samym poczatku ciazy, wiec nie wiem jak to sie ma wszystko do wieku ciazy.
Pewnie i tak nie pomoglam:(

reklama
Niby powinno brać sie mniej wiecej o tej samej porze ale 45min to nie jest tragedia. Na pewno nic się nie nie stało.

Uff no coz troszke grill sie przeciagnal masakra normalnie tak wszystko w punkt musi byc to jest chyba dla mnie zabieganej osoby najgorsze moglam zaczac brac po 20 wtedy zazwyczaj w domu juz jestem :)

reklama
Anamarie ja w tym forum wogole sie nie orjetuje az glupio przyznac ale nie moge znalezc tego slownika niestety.

Link do kalkulatora terminu porodu po invitro / inseminacji: Link do: IVFConnections - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination

Link do listy lekarzy z całego świata uprawnionych do wykonywania usg prenatalnego w 11-13 tc. Przydatny również dla dziewczyn mieszkających na stałe za granicą i szukających polskiego lekarza: Link do: The Fetal Medicine Foundation /

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry