reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Progeffik to progesteron??

Ten lek na B...u mnie nie wystepuje ale jesli dobrze skumalam,dziala przeciwzapalnie,grzybicznie i jest w postaci masci i czopkow.
Tak ten na B to jakiś taki na jakieś bakterie i inne cuda tak jak mówisz w razie co
A Progeffik 200 to progesteron czopek . Od dnia punkcji po 8 h do odwolania

Mysle za powinnaś byc dobrej myśli. Tak jak piszą dziewczyny zrób we wtorek betę i jesli będzie przyrost to możesz szampana otwierać. Ale takiego bezalkoholowego bo w ciąży jesteś. Gratulacje i zostań z nami i nie ma co się wstydzić. Kazda kobieta ma prawo chcieć byc matka i nie ważne za jesteś po 40. Nie każdemu się tak życie uklada ze w wieku dwudziestuparu lat w ciążę zachodzi (stara się)
No właśnie tak mi się życie ułożyło, że nie mógł by to wiek 20 paru lat. Ale cieszę się dziś i myślę, że te dziewczyny, które są na forum i są w trakcie starań będą miały swój dzień skoro ja go mam - a przez lstatnie pół roku przeszłam wiele :( i in vitro było ryzykiem.

Hehe jakbym byla na swoich wizytah jak nie dopytam to nic nie wiem :) masakra czy ci lekarze mysla ze skoro zdecydowalismy sie na in vitro to wszystko juz na ten temat wiemy znamy na pamiec wszystkie leki i wiemy jak je brac :)
Moja sama z siebie też nie za dużo mówi ale ze spokojem odpowiada na moje wszystkie pytania a jak robi mi usg to jestem na bieżąco bo ona mi tam grzebie i wszystko mówi na głos i 2 siedzi i pisze te wszystkie wyniki na komputerze .
A jak mi robią kolorowe usg to ona ma swój monitor a ja wielki telewizor na wprost na ścianie . Mam nadzieje ze juz niedługo pokaże mi tam dzidziusia albo dwa .

Gosia przeciez ty jesteś w trakcie stymulacji to @ juz teraz nie przyjdzie. Po gonaprptylu zaczniesz gonal czy cos w tym stylu i jeszcze inne jakies zastrzyki i potem punkcja,transfer i jak wszystko pójdzie dobrze to przez najbliższe 9 miesięcy możesz zapomnieć o @:D

No to dobrze wiedziec bo dzwonilabym za 2 dni do lekarza ktory zreszta mi powiedzial zebym zadzwonila jakbym w najblizszych dniach nie dostala @
To ja juz nie kumam czaczy :)

reklama
Dziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza :(
To się ciesz ! :) a nie tu smuty.
Ew przeciez dobrze o tym wiesz, że nie każdy musi mieć. Każdy organizm jest inny. Każda ciaza jest inna.
Zobacz. Większość z Was narzeka na piersi. Moje czasami pobolewa a do tego są miękkie. I co z tego ? Podobnie było z dyskusja o szyjce :) każda gdzie indziej i inna miała. A Ann swoją szyjkę tak w samopas puściła, że nawet nie wie gdzie ona :p

A jak jyz tak gadamy. Jak u Was ze sluzem?

Do góry