Ja zwyczajnie szybko się najadam. Czuje się pełna. Przez te wzdęcia. Staram się jyz nie jeść nic co wzmaga.ja znów moge cały czas jeść. Nawet nie chce wchodzic na wage, bo sie wystrasze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zwyczajnie szybko się najadam. Czuje się pełna. Przez te wzdęcia. Staram się jyz nie jeść nic co wzmaga.ja znów moge cały czas jeść. Nawet nie chce wchodzic na wage, bo sie wystrasze![]()
Jescze napisz, że w Novum![]()
Poważnie?no to ładna beta, jak na 3 dniowe zarodki![]()
Ja znów jak tylko rano otworze oczy to jestem strasznie głodna. Tak jak dziś zjadłam rano 3 kanapki i musiałam jeszcze banana zjesc bo głodna strasznie byłam. Ja też na początku tak miałam jak Ty. Najgorsze to te wzdęciaJa zwyczajnie szybko się najadam. Czuje się pełna. Przez te wzdęcia. Staram się jyz nie jeść nic co wzmaga.
Ja po 3 dniowych zarodkach w 10dpt miałam 34 betePoważnie?tak się. Cieszę. Złapałam jaki katar ale leczę się. Cytryną, imbirem i miodem - też nie miało mnie kiedy dopaść.
Poważnie?tak się. Cieszę. Złapałam jaki katar ale leczę się. Cytryną, imbirem i miodem - też nie miało mnie kiedy dopaść.
Ew ja też otworze oczy i juz mi burczy w brzuchu i musze zjeść.Ja znów jak tylko rano otworze oczy to jestem strasznie głodna. Tak jak dziś zjadłam rano 3 kanapki i musiałam jeszcze banana zjesc bo głodna strasznie byłam. Ja też na początku tak miałam jak Ty. Najgorsze to te wzdęcia
Ja też. Uważam że to kompetentny lekarz. A jaka jest Twoja opinia? Jakie masz doświadczenia ?