Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak ten na B to jakiś taki na jakieś bakterie i inne cuda tak jak mówisz w razie coProgeffik to progesteron??
Ten lek na B...u mnie nie wystepuje ale jesli dobrze skumalam,dziala przeciwzapalnie,grzybicznie i jest w postaci masci i czopkow.
Za słodyczami nigdy nie przepadalam. Ale od stymulacji to nic z tych rzeczy nie.ruszam. o.!
Dziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza![]()
No właśnie tak mi się życie ułożyło, że nie mógł by to wiek 20 paru lat. Ale cieszę się dziś i myślę, że te dziewczyny, które są na forum i są w trakcie starań będą miały swój dzień skoro ja go mam - a przez lstatnie pół roku przeszłam wieleMysle za powinnaś byc dobrej myśli. Tak jak piszą dziewczyny zrób we wtorek betę i jesli będzie przyrost to możesz szampana otwierać. Ale takiego bezalkoholowego bo w ciąży jesteś. Gratulacje i zostań z nami i nie ma co się wstydzić. Kazda kobieta ma prawo chcieć byc matka i nie ważne za jesteś po 40. Nie każdemu się tak życie uklada ze w wieku dwudziestuparu lat w ciążę zachodzi (stara się)
Moja sama z siebie też nie za dużo mówi ale ze spokojem odpowiada na moje wszystkie pytania a jak robi mi usg to jestem na bieżąco bo ona mi tam grzebie i wszystko mówi na głos i 2 siedzi i pisze te wszystkie wyniki na komputerze .Hehe jakbym byla na swoich wizytah jak nie dopytam to nic nie wiemmasakra czy ci lekarze mysla ze skoro zdecydowalismy sie na in vitro to wszystko juz na ten temat wiemy znamy na pamiec wszystkie leki i wiemy jak je brac
![]()
Gosia przeciez ty jesteś w trakcie stymulacji to @ juz teraz nie przyjdzie. Po gonaprptylu zaczniesz gonal czy cos w tym stylu i jeszcze inne jakies zastrzyki i potem punkcja,transfer i jak wszystko pójdzie dobrze to przez najbliższe 9 miesięcy możesz zapomnieć o @![]()
Ciesz się ze nie masz jest mnóstwo ciąż bez tego paskudnego skutku ubocznego .Ja miałam mdłości przez ostatni rok 15 dni w miesiącu i mam nadzieje ze w ciąży mnie ominą chociaż jak nie. .... to jestem przyzwyczajonaDziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza![]()

To się ciesz !Dziewczyny, w którym tc miałyście mdłości i czy w ogóle miałyście. Bo u mnie cisza![]()