Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane powidzcie mi po ilu dniach od zakonczenia antykow i rozpoczecia gonapeptylu wystapil u was okres bo tak sie zastanawiam kiedy mam sie zaczac obawiac ze nie dostalam i dzwonic do lekarza?
A ja myślałam, że tylko ja tu jestem po 40 więc się trochę wstydziłam napisać.
Cześć dziewczyny
Nie wiem czy dobrze trafiłam, ale chcę wiedzieć czy jestem. Na dobrej drodze. Mam 41 lat, od kilku lat staramy sie o dziecko, od dwóch metodą in vitr. 26 kwietnia przeszłam 4 transfer 2 zarodków (jedynych), które udało się uzyskać po ostatniej procedurze. Pani doktor przy transferze minę miała mało optymistyczną i planowała już następną procedurę. Złapałam totalnego doła. Testować hcg mam jutro czyli poniedziałek ale nie wytrzymałam i zrobiłam hcg w piątek. Wynik mnie zdumiał "60". To chyba ciąża - tak? Nie mam żadnych objawów.
ja gonapeptyl zaczęłam brać, jeszcze jak przyjmowałam antki. w zasadzie nie dostałąm @, bo cały czas byłam na gonapeptylu. to normalne, ze go nie ma albo wsytepuje w postacie plamieniaKochane powidzcie mi po ilu dniach od zakonczenia antykow i rozpoczecia gonapeptylu wystapil u was okres bo tak sie zastanawiam kiedy mam sie zaczac obawiac ze nie dostalam i dzwonic do lekarza?
Iga ja normalnie dostałam okres chyba po dwóch dniach od 1 zastrzyki i lekarz mówil że to normalneGosia przeciez ty jesteś w trakcie stymulacji to @ juz teraz nie przyjdzie. Po gonaprptylu zaczniesz gonal czy cos w tym stylu i jeszcze inne jakies zastrzyki i potem punkcja,transfer i jak wszystko pójdzie dobrze to przez najbliższe 9 miesięcy możesz zapomnieć o @![]()