Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w dniu punkcji, podczas wizyty po pobraniu, dowiedziałam się, ile pobrali i ile jest zdolnych do zapłodnienia, a 3dni później ile się zaplodniloChodzi mi o to czy w dzień punkcji powiedzą ile z tych 5 jest dojrzałych bo często tu czytam że ktoś miał 10 komórek z tego 7 nadających się do zapłodnienia czy ta informacje dostane w dzień punkcji . No bo skoro w piątek chcą pobrać a w niedziele podać to chyba w sobotę juz coś powiedzą czy ruszyły dzieciaki .

ale musze się przygotować z czym to się jjeZawsze brałam l4 bo mam pracę fizyczną i jest duzo podnoszenia, nachylania i dźwignia. Ale na 2 tyg zalatwilam sobie lżejsza pracę. Teraz będę musiala zmierzyć z niechcianymi pytaniami :/Na kiedy wpisać testowanie?
Mam nadzieję, ze nie masz ciężkiej pracy i będziesz dużo odpoczywać
Ewelin, no to dobrze
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja gdybym nie pytała to mam wrażenie, ze przez całą wizytę uslyszalabym "dzien Db, jakie leki wypisać?" Na ostatniej wizycie wypisal duphaston i nawet nie powiedzial jak stosować, w drodze do drzwi sama zapytalam